P.S.
K pani doktorce už chodím 23 let, od te doby, co převzala ordinaci. Nejen, ze se nebojím bolesti, ale na pani doktorku se těším, je to velice milá a přívětivá pani, která je zároveň profesionál. Lepší zubní lékařku bych si ani nemohla přát.
P.M.
Nedělá rentgeny, mnohdy nad problémy mávne rukou. Takže když pak jdete k jinému zubaři, tak se nestačíte divit. Chodila jsem k ní poctvivě každého půl roku na prohlídku. Vše bylo podle ní v pořádku, občas nějaký kaz a zubní kámen. Poté jsem zubaře zmenila a najednou asi 6 kazů plus jeden zub totálně rozpadlý, takž mě čeká zub nový. Jako bonus mi sdělil, že mám 90procentní krvácivost dásní a pokud se s tím něco neudělá, hrozí mi paradentoza. Ani nechci říkat, kolik mě tato zanedbaná péče stála. Rozhodně nedoporučuji.
Stevanović
Výborná doktorka a skvělý člověk, jsem nesmírně spokojen s prací paní doktorky, zoubek opraveny a už neboli :)
honziknovotny2001
Je milá ráda s vámi komunikuje naučila mě dýchat při vrtání a hlavně se stará ó vaše pohodlí a bolesti . Vždy ohodnotí jak jsem třeba dopat a nebo poradí a toho si velmi vážím . Doporučuji . !!
Martina
Pani doktorku chvalim. Chodim k ni uz 4 roky a je to jedina zubarka u ktere si zuby nechavam vrtat bez injekce. Chodi k ni i me deti. A musi rici, ze spolupracuje. Ji pecliva a celou dob vam rika co vam bude delat.
Pani doktorko jen tak dal. :-)
Host
Už se nebojím k zubaři,plomby drží což byl u minulé zubařky problém.
Pokud máte bolesti vezme Vás hned což jsem před tím také neznala.
Doporučuji
Jsem velmi spokojená, paní doktorka má profesionální přístup.
Po zkušenosti s předchozím zubařem musím jen chválit. Paní doktorka je důsledná a pečlivá
:o)
nejlepší :-)
Paní doktorka se chová velmi arogantně, způsob jednání těžko odpovídá lékařské etice a již vůbec ne slušnému způsobu jednání s klientem.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze