Komenského nábřeží 102, Paskov 73921
Ano
Jako doktorka nic moc, spoustu věcí se jí nezdá, přitom v odborných ordinacích vyjde najevo, že je vše v pořádku. Přes telefon je neempatická, nepříjemná a arogantní. Nevhodné ordinační hodiny a také vyřizování trvá věčnost.
• jiné místo • Jiný •
lucie
nevychovaná,,nechapu jak někdo takový může ošetřovat děti...zavoláte s dotazem,,ona řekne že nemá čas a vyvěsí si telefon! co ostatní matky které potřebují k vám volat?a vy máte hodinu vyvěšený telefon.....no kde to jsme...chudáci matky
I.O. Paskov
Lékařka ,která neposkytne pomoc 7 letému dítěti jež spadlo u školy ze stromu a mělo vykloubený loket s odůvodněním ,že nemá u sebe zdravotní kartičku , a proto mu nemůže zavolat sanitku a dát první pomoc ,nemá na postu lékaře co dělat. Já osobně jsem za tím chlapcem šla a žádala ji o pomoc.Poslala ho ,že má jít domů za maminkou .Nezbylo mi než stopnout auto a dopravit chlapce k mamince a po cestě zavolat sanitku.Ještě máte někdo pocit ,že paní doktorka je člověkem na svém místě? Já ne.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vždy nám vyšla vstříc. Jsem spokojená.
Iveta
Paní doktorka je velmi pečlivá,vstřícná,vše vysvětlí a poradí.Jsem s ní spokojená.
B
babicka
Doktorka,ktera odmitne navstevu maleho pacienta v horeckach doma,ze to nema v naplni prace,je trosku k zamysleni.
Daria
Bez námitek.
Milena
Pečlivá lékařka, provádí ihned další vyšetření krve, výtěry, kontrolní vyšetření, výtěry z krku, jsme spokojeni
Velice pečlivá, vše vysvětlí, poradí.Příjemná, milá jak k rodičům, tak k dětem.Jsme velice spokojeni.Moc dobrá doktorka.Mohu jen doporučit.
inkognito
(Pro uvědomělého občana) : Soucítím s tebou !!