Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Dana
Dobrý den, dr. Foltýnová je skvělý lékař i diagnostik Je nesmírně pečlivá, staví věci do kontextu, což vůbec není v českém zdravotnictví samozřejmostí. Je opravdu vynikající gynekolog s třicetiletou praxí a jsme ráda, že jsem její pacientka. Má moji důvěru, protože vím, že pokud radí, tak vždy v zájmu zdraví pacientky a ne zdravotních pojišťoven nebo farmaceutických firem. Výbornou zkušenost mám i s jejím studiem estetické medicíny. Pokud něco nepovažuje za vhodné, vysvětlí rizika, což vám na žádné soukromé klinice v Praze nebo Brně nikdo nepřizná.
Kristýna
K paní doktorce chodím již řadu let. Vždy jsem byla spokojená. Je to velmi profesionální, pečlivá a příjemná lékařka. Jsem ráda, že se snaží mi vybrat léky bez doplatku, pokud je potřebuji. Doba čekání je srovnatelná jako u jiných skvělých odborných lékařů. Sestřička je velmi milá, prostředí je příjemné a péče nadstandartní. Doporučuji.
Kristyna Jiraskova
K doktorce jsem chodila cca 3 roky. Čekací doby byly pokaždé více jak hodinu a půl a to i přes to, že byl člověk objednán. První pacientka objednána na 7 hodin, paní doktorka přijela cca v osm hodin a do půl 9 popíjela kafe se sestrou. Vyšetření hrubé a bolestivé. Při každé kontrole našla nějaký zánět, který jsem měla přeléčit čípky - vždy stejná značka (stejně to měla má matka). Po přechodu k jiné doktorce se problém nikdy neopakoval ani u jedné z nás, pravděpodobně měla smlouvu s farmakologickou firmou. Rozhodně nedoporučuji, není o co stát.
Andrea Řapíková
Katastrofa,čekání i po objednání neuvěřitelné!Nezjistila ani po několika letech co mám za problém,přešla jsem k jinému gynekologovi a ten problém zjistil ihned!!!!!!Nespokojennost veliká!
doubravka
Skvělá doktorka. Poradí, vysvětlí. A v těhotenství si mě opravdu hlídala. Jen to čekání v čekárně. Člověk je objednaný a stejně tam třeba i hodinu čeká. Ale párkrát se stalo, že jsem šla na řadu hned.