Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
K paní doktorce jsme se přihlásili s dcerou na doporučení a mohu říci, že je to odborník na svém místě. Vše v klidu vysvětlí a zodpoví všechny dotazy několikrát i ustrašených rodičů (jen díky mediím) :-). Dokonce přijela k nám domů se podívat na malou, když jsem byla po porodu. Takže i já mohu paní doktorku zase jen doporučit!
BG
Já i moje dcery jsme již téměř 18 let spokojeny se zdravotní péčí, kterou nám paní doktorka poskytuje. Stará se i o děti lidí, kteří ji opakovaně napadají a urážejí. Byly jsme svědky sprostých nadávek od rodičů, kteří nechtěli poslat děti do školy a paní doktorka pro ně měla vystavit omluvenku, i když jejich dítě nemělo žádný zdravotní problém( drobná vyrážka mezi prsty), pro který by muselo zůstat doma.
Jana V.
Náhodou jsem zabrousila na tyto stránky a velice mě popudil názor Petra. Paní doktorka není v žádném případě argogantní. Její lidský přístup oceňuji především. Děkuji paní doktorce i sestřičce za jejich obětavou a vždy laskavou péči.
Eva D.
K paní doktorce jsem chodila již jako dítě a nyní ji navštěvuji i se svými dětmi. I přesto, že musím do města dojíždět, mě to neodradí. Paní doktorka je velice pečlivá, vstřícná a profesionální. Zbytečně nás neléčí antibiotiky a vždy nalezne nějaký alternativní lék, který nám pomůže. Díky ní a její homepatické léčbě máme minimální projevy alergie. Nesmím také zapomenout zmínit bezbolestné odběry krve, kdy díky speciálnímu přístroji stačí jedna malá kapka krve z prstu. Takže všechny návštěvy jsou bez stresu.
Paní doktorka i sestřička jsou prostě super.
Věra Grégrová
Paní doktorku známe již 17 let.Jsme velmi spokojeni s péčí a přátelským přístupem k našim dětem i k nám.Minulý rok v červnu byl náš syn těžce zraněn a je stále v léčení.Náš syn je v intenzivní a velmi pečlivé péči paní doktorky již měsíce a vždy jsme přijati s milým úsměvem na tváři jak paní doktorky tak i sestřičky.Paní doktorka nám ve všem vždy ochotně vyjde vstříc a já si toho moc vážím.Mám velkou radost když vidím jak paní doktorka se setřičkou dokáží vykouzlit úsměv u mého smutného syna.Svým positivismem nám vždy dodají odvahu a kuráž bojovat.Velice nás obě psychicky podporují.Moc dobře vím že toto povolání (poslání) není jednoduché za všechno moc děkujeme víme že to není samozřejmost.
Velice pečlivá a hodná a hlavně velmi dobrý diagnostik.
Pani doktorce patří veliký a upřímný dík .Má i velice hodnou a milou sestřičku.
Ing. Petr Hošek
Paní doktorku znám už velmi dlouhou dobu po kterou pečovala s velmi profesionálním a lidským přístupem o všechny moje potomky, za což bych jí chtěl alespoň tímto skromným spůsobem, sice pozdě, ale přece, poděkovat.
Milena B.
S paní doktorkou jsem velmi spokojena a vřele doporučuji všem maminkám! Dnes je mému synovi skoro pět let a s péčí, která mu byla poskytována během preventivních prohlídek či v případě nemoci jsem absolutně spokojená.
Monika
S paní doktorkou i její sestřičkou jsme velice spokojeni a to už 18 let. Chodíme do ordinace s oběma dcerami. Paní doktorka je vždy příjemná a k dětem milá. Zbytečně nenasazuje ATB a snaží se o podrobná vyšetření. Jsme u ní velmi spokojeni.
Marešová Markéta
K paní doktorce Adámkové chodím se svými dětmi (4,5 a 2,5 roku).Jsem maximálně spokojená,vždy je velice vstřícná a ochotná.Děti pečlivě prohlédne a věnuje se jim.Sestřička je také naše sluníčko.Mohu také jenom doporučit.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích