Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Parodontologické konzultace
Jindřícha Plachty, 16, Praha
Dobrý Dent - Dentální studio
Preventivní prohlídky
Jindřícha Plachty, 16, Praha
Dobrý Dent - Dentální studio
záchovná stomatologie - ošetření zubního kazu, práce s koferdamem, strojová endodoncie, práce s RTG-visiografem; přímé inlaye z FRC-cepu;
fixní protetika - přímé/nepřímé inlaye, kovokeramicke korunky, keramické/ kompozitní onlaye, zhotovení skeletových a deskových náhrad, celková protetická rehabilitace;
chirurgické zákroky, poučení pacienta po extrakci;
Anna Golyakova
Paní doktorka je neskutečný professional na svém místě, pečlivá k pacientům, ochotná i empatická, příjemné prostředí. Vřele doporučuji
M.Š.
Výborná pani doktorka. Navštevujeme ju celá rodina a lepšie sme si vybrať nemohli. Oceňujem hlavne jej trpezlivosť s našou 1,5 ročnou dcérkou a viem, že pri pani doktorke je v dobrých rukách. Pri každej návšteve odchádzame s pozitívnou skúsenosťou a vidno, že ju práca baví.
Vyzdvihnem aj prácu zdravotných sestričiek, ktoré sú veľmi šikovné a vidno, že je v ordinácii pozitívna a dobrá nálada.
VL
Paní doktorku navštěvuji pravidelně a rád. Průběh ošetření je vždy efektivní a vede k mé naprosté spokojenosti. Pokaždé jsem seznámen s postupem co bude probíhat.
Ochota a osobní přistup
Paní doktorka je moc ochotná, obě i se setřičkou jsou milé a profesionální. Vše mi před zákrokem vysvětlí a poté doporučí následnou péči.
Po dobu tří let, co navštevuji paní doktorku jsem neměl jediný problém. Děkuji za Vaši péči.
Petr Z.
David Š.
Paní zubařku mohu jen doporučit. Profesionální, přesto lidský přístup. Vše do detailu vždy vysvětleno a práce odvedena na jedničku. A jelikož nejsem žádný hrdina, oceňuji bezbolestné ošetření :)
R.L.
Profesionální přístup a snaha řešit problémy individuálně. Paní doktorka se vždy zajímá o celkový komfort pacienta. Naprostá spokojenost.
May M.
Velmi příjemná paní doktorka i sestřička, vždy jsme spokojení s přístupem a léčbou, vše detailně vysvětlí a vždy pomůže.
Vadim G.
The nicest dentist that I've ever had, and I'm saying that having a very good friend as the previous dentist.. She does an amazing job, explains everything like I'm five and has an attitude of someone who genuinely cares. Definitely recommended!
Paní doktorka je velice milá, pečlivá a jemná. Před ošetřením se mnou vše prošla, samotné ošetření bylo bezbolestné a rychlé.
Nejmilejší a nejlepší zubařka !!! Má příjemný postup. Po každé návštěvy jsem víc než spokojena. Doporučuji
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze