Praktický lékař
Masarykovo náměstí 4, Dolní Kounice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

N

nejsem spokojen,jen vykecává své zážitky ze studentských let a nevyšetřuje.O lécích si čte ve staré knize a neví si rady s nemocí.nedoporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Š

Přidávám se k prvnímu komentáři,nevím jak léčí své ostatní pacienty,ale ke mně je vždy laskavý

Dobry den.K panu doktorovi Novotnemu chodim od svych 15 let.Nemužu v žadnem připadě řict že je... NEJHORŠI...Da se řict že lečil celou moji rodinu.Vždycky k moji babičce a potom i k dědečkovi přijel když už leželi doma.Po prvnim zavolani vždycky přijel.Jeho chovani je laskave.Nemužu se v žadnem připadě stotožnit s nazory ktere jsem tady četla.Je sice pravda že ma stale plnou čekarnu...ale laskavě si uvědomte že ma na starosti dva obvody.Sice se s pacientem vybavuje ale potěši když řekne svuj nazor nebo zkušenost ze sve rodiny nebo dalšich svych pacientu.Na mě byl vždycky milej a vždycky jsme se domluvili.

Pan Novotný si titul MUDr. vůbec nezaslouží!!! Kde to proboha vystudoval? Resp. který hňup mu vůbec dal "povolení" k tomu, aby se označoval za doktora Díky jeho diagnóze (samozřejmě jako vždy špatné) zemřelo už mnoho lidí... Jak psal níže "trbosan" - na nějaké pořádné vyšetření pacienta pošle, až už když je příliš pozdě... A konečné "oddůvodnění" - NÁHLÁ??? změna stavu... Bodejť by taky nebyla, když jim "díky Edovi" byly podávané léky, které byly úplně k jiné diagnóze... A co se týče, taky už zmíněné, "bichle", kde "pan doktor" vyhledává léky, mám taky docela zajímavou zkušenost - když jsem byl vyzvednout dědovi léky do lékárny, tak po předložení receptu mi lékárnice s vytřeštěným pohledem oznámila, že tyto léky se už minimálně 1O let nevyrábí... Takže když to shrnu - doktor to rozhodně není a takovým způsobem, co léčí on, by to dokázal každý z nás!!! A díky internetu, by jsme si možná dokázali najít lék, který by byl ten pravý a hlavně ještě - dostupný... Pokud máte rádi své zdraví - vyhněte se "kounickým lékařům" (tzn. vč. MUDr. Berenteové) velkýýýýýýmmmmm obloukem!!!

Chodila jsem k němu, ale utekla jsem od něj. Když chcete neschopenku, stačí si umět popovídat, kdo to neumí má smůlu. Nedej bože, když bych byla hodně nemocná. Nechápu jak může ještě ordinovat. Znám ho 20 let a nic se nezměnilo.