Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
N. T.
Když si dovolíte říct, že Vás bolí jeho nehet ve Vaší dásni, dr. začne vést debatu o tom, že si vymýšlíte. Potom, co Vám začnou téct slzy uzná za vhodné, aby s Vámi začal mluvit jako s dospělým člověkem. Byla jsem svědkem toho, kdy nezletilé pacietce řekl, ať okamžitě odejde z ordinace, že už ji nechce nikdy vidět - (Důvod byly špatně vyčištěné zuby). Do ordinace chodím s nechutí. Rovnátka mi chtěl sundat už před pár měsíci, kdybych neřekla, že se mi zuby ještě nezdají rovné, už je nemám. Odvětil, že ,,Teda ještě budeme v léčbě pokračovat no"... Ještě mi zůstala v hlavě jeho poznámka o tom, jak si mohu v mých letech dovolit něco zapomenout, že on je mnohem starší přece, on na to právo už má." Časti rovnátek mi upadávaly podezřele často, vždy se jsme si ale vyslechli, že za si za to můžeme sami.
Kdybych tu měla psát všechny blbý řeči, co jsem za léčbu slyšela, nestačily by mi řádky. Jednoduše pana doktora nedoporučuji. Radím si počkat, až se uvolní místo někde jinde.
S.V.
Arogantní přístup sestřiček i pana doktora. Člověk by na to i zapomněl, ale ani zuby nemám srovnané pořádně. V jiné ordinaci se divili, že mi pan doktor rovnátka sundal v tomto stavu… smutné, když za to dá člověk takovou částku.
kate00
Ordinaci jsem navštívila poprvé před 2 lety. Byly mi nasazeny rovnátka na pevno. Když mi je pan doktor nasazoval, bylo mi řečeno, že po 1,5 roce nebo po 2 letech budou dole. Přesně tak tomu i bylo. Po 1,5 roce mi byl sejmutý aparátek na spodním patře a po 2 letech na vrchním. Zuby krásně srovnané a na přístup sestřiček ani pana doktora si stěžovat nemůžu. Je třeba dodržovat ústní hygienu a ostatní doporučení. Přeci jenom, děláme to sami pro sebe. Jediná hvězdička v hodnocení dolu, je z důvodu čekací doby na kontroly. Z důvodu negativních ohlasů lidí kolem, jsem se bála, ale po své vlastní zkušenosti určitě doporučuji. :)
dominika122
Pan doktor je nehygienicky, nepouziva rukavice a kdyz uz je ma, tak je nemění, sestry arogantní. Účtují si nesmyslné částky a kdyz se zeptáte, akorat dostanete vynadáno. Pečlivě si schovavejte stvrzenky, já letos doplacim za sundání rovnatek pres 3tisíce z důvodu malé zálohy tj. 4000 přitom jsme na začátku léčby platili 10tis. Bohužel jsme ztratili stvrzenku. Pěkný den
Šiška
Pan doktor je nehygienicky nepoužívá rukavice.
Necitlivým způsobem ošetřuje.
Už mám týden po delani rovnatek a porad to bolí (rovnátka mám dyl a nikdy to tak nebolelo)
Nedoporučují
Martin Kapoun
Chodíme k němu 7 let a s dcerou které bude v květnu 15 let neudělal žádný pokrok. Za těch 7 let jí jen poslal vytrhnout 2 zuby a pořád jen řeči okolo. Všichni ostatní doktoři z jeho branže jsou podle něj 0, jak mi vyznělo. Sestry arogantní , včera jsme u něj byli naposled a už si to vyřizuji jinde . Jsem rád že už k němu nemusíme, stálo mě to akorát prachy, čas a nervy .
Božková
Spokojenost, pan doktor milý a vše vysvětlí, pak už záleží na každém, jak a co dodržuje.Syn už je bez rovnátek a zuby srovnaný.
Petr
S panem doktorem jsem naprosto spokojený, opravil to, co jiný zanedbal. Sestřičky i pan doktor jsou fajn. Jen je třeba dbát na hygienu. Děkuji a doporučuji.
Petra
To bych si ty zuby raději sama vytrhala, než abych ho opět navštívila :D
Baj
Rovnátka jsem u pana Matějky měla před 6 lety, po roce a půl nošení rovnátek a roce nošení té plastové krytky, se mi zuby opět zkřivily. Něco přes deset tisíc vyhozených z okna. Sestřičky arogantní a nepříjemné při každé návštěvě jak na mě, tak na ostatní pacienty. Pamatuji si, že pouze jedna sestřička byla milá. Nikomu nedoporučuji.
Teď jsem se konečně odhodlala opět něco se zuby udělat a proto jsem začala chodit k paní doktorce Musilové v Chomutově a zatím ji nemůžu vynachválit.