Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Vlastimil D.
Spokojenost,jen si nepamatuji ordinační hodiny a tady nikde nejsou.Jinak je to doktorka i sestřička jak má být,ochotné,vstřícné.Z
denisasinova
S paní doktorkou jsem velice spokojena,je milá,příjemná vždy mne vyslechla a vyléčila.Takových to doktorek by mělo být víc.Aby se lidé nebáli chodit k lékaři.
Martha
Je mi upřimně líto, ale nemohu se ztotožnit s předchozími názory. Byla jsem já i manžel dlouholetými pacienty paní doktorky ( více než 25 let). V poslední době jsme však očekávali víc jak po profesní, tak i osobní stránce- minimálně zájem a osobní přístup , který jsme postrádali. Oba jsme dojem, že "obtěžujeme", přitom naše návštěvy byly spíše sporadické. Řešili jsme to změnou praktického lékaře a oba jsme velice se změnou spokojeni.
míša
S paní doktorkou jsem léta velmi spokojena, je vstřícná, lidská, příjemná. jsem ráda, že chodím právě k ní.
Krčmářová
Skvělá paní doktorka, chodím k ní už 25 let a jsem nadmíru spokojená. Jsem velice ráda, že k ní mohou chodit i mé dcery a manžel. Maálokdy se setkám s takovou vstřícností a profesionalitou, paní doktorka je prostě skvělá.
Moc milá paní doktorka, vždy pozorně vyslechne a pomůže. Jsem s ní spokojená.
S PANÍ DOKTORKOU JSEM UŽ LÉTA NADMÍRU SPOKOJENÁ AČ JI MOC NEPOTŘEBUJI,ALE JE MILÁ,VSTŘÍCNÁ,LIDSKÁ A NA PRVNÍM MÍSTĚ U NÍ JSOU VŽDY JEJÍ PACIENTI.MÁ SVÉ ZDRAVOTNÍ POTÍŽE TAKY,ALE VŽDY NA JEJÍ TVÁŘI NAJDETE ÚSMĚV A POCHOPENÍ.PŘED MĚSÍCEM MI HODNĚ POMOHLA A ZA TO JI PATŘÍ MŮJ OBR DÍK.SESTŘIČKA HANIČKA-ANDĚL.PROSTĚ JEDNÍM SLOVEM-MILIONOVÝ ČLOVÍČEK.VLADKA
Naprostá spokojenost.
S péčí jsem velmi spokojená, vždy mi paní doktorka ochotně poradí. Můžu jenom doporučit.
naprostá spokojenost :-)