Ord. praktického lékaře pro dospělé
Čs. Legií 10, Děčín

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

Otřesné jednání s pacienty. Neetické jednání a vyjadřování.

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

Perfektní po všech stránkach. Flexibilní, věcné, rychle a detailni.Naprostá spokojenost.

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

Výborná lékařka i skvělá sestřička. Mohu jen chválit. Paní doktorka mi zachránila život. Obě profesionály.

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

registraci nedoporučuji, dva roky zpátky ,se my motala hlava měsíc a půl ,celkem dost ,jenže paní doktorka prý pozná nemocného člověka, mám prý jít makat do Německa tam si vydělám, v lochu by mě naučili a doma mě rozmazlovali ,druhý den mě ženský odtáhli do nemocnice kde mé doktor vyšetřil udělal správu. ani se správou jsem neuspěl ,znovu my bylo sděleno že my nic není že by to bylo vidět, já nevěděl co se děje byl jsem rád že přejdu přechod, po měsíci a půl mě to přešlo samo až na výjimky kdy se přetěžuji.

T

Nedoporučuji lékařku!
Smluvený termín a čas nedodržuje a poslední návštěva na očkování,kterou si s vámi domluví si ani nezapíše a není přítomna v ordinaci.Neempatická lékařka,kterou váš zdravotní stav nezajímá.

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

Nedoporučuji registraci u této lékařky. Je neempatická, arogantní. Chová se neprofesionálně a její chování je za velmi za hranou lidskosti. Tvrdila mi, že mám hodnoty železa v pořádku, a odbyla mě mavnutím ruky, ale ve výsledcích z laboratoře ho ani nenechala otestovat. Můj následný test jako samoplátce, ve stejné laboratoři kam posílá vzorky ona, prokázal hodnoty velmi nízké. Paní doktorka však nedbala mé anamnézy, a mých dlouhodobých potíží s jeho nedostatkem. Omylem jsem se registrovala u ní, protože jiný lékař zde v té době nepřibíral...a dnes jsem se opět během návštěvy v ordinaci zklamala a naznala že všichni jež si na ní stěžují, to činí zcela oprávněně.

Osobně nedoporučuji registraci!!!
Odbornost nejsem schopen posoudit, ale profesionální jednání je katastrofální. Paní doktorka je velmi náladová, až arogantní. Když má dobrou náladu a nic moc nepotřebujete, třeba jen výpis, předepsat léky apod., je vše v pořádku.
Nemocný jsem u ní byl pouze dvakrát, vždy s banální virózou. Vždy předepsala antibiotika. Samozřejmě bez odběru krve a bez bližší kontroly. Doslova řekla, že na spocené lidi nešahá...že je lékařka s vysokou školou.
Má poslední návštěva, kdy jsem přišel na kontrolu po týdenním užívání antibiotik a na konzultaci krevního obrazu, který byl mnou vyžadaný kvůli preventivní prohlídce, nikoliv kvůli užívání antibiotik, dopadla špatně.
Místo pozdravu pouze ,,Co chcete?''. Klasika. Uvedl jsem tedy výše popsaný důvod návštěvy. Lékařka se mě zeptala, zda chci ještě něco předepsat. Má odpověď, že nevím, jelikož nejsem lékař, byla asi špatná.
Sestra jí podala mé krevní výsledky a ty byly bez jediného pohledu založené do karty. Na můj dotaz, zda byly antibiotika nutné, neodpověděla. Poté mně došlo proč. Nevěděla totiž, jaké mně předepsala. Ve zdravotní dokumentaci zapsané nebyly (při předepisování to během mého minutového pobytu v ordinaci asi nestihla) a musela dohledávat recept.
Následoval dotaz, zda chci předepsat kortikoidy. Jsem laik a opět jsem odpověděl špatně...že ona je lékařka. Na dotaz a zároveň konstatování, že pokud jsem si to nevyhledal na internetu já sám, nejsem tedy důsledný pacient a nezajímám se o své zdraví, jsem neměl co odpovědět. Z jejího projevu jsem cítil velmi podrážděný a arogantní tón.
To jsem již nevydržel a naposledy se zeptal, zda to myslí vážně.
Vzal jsem si průkaz pojištěnce a odešel jsem.
Paní doktorka byla absolutně neschopná profesionální konverzace s pacientem a už pouze toto chování, i kdybych nebral v potaz její odbornost, je důvodem odchodu.
Nikdo se nemusí nechávat takto ponižovat!!!
Vím, že práce s lidmi je náročná, ale koho to nebaví, ať to jednoduše nedělá. Často jsou pacienti nespokojení, protože lékař nedělá, to co chtějí a často přehánějí. U mne se ale jednalo o banální návštěvu při nemoci a preventivní prohlídku.
Okamžitě jsem se přehlásil k jinému lékaři a totéž radím i ostatním. Samotný fakt, že vždy přijímá nové pacienty je varováním!!!

Byl jsem na pohotovosti kde zrovna sloužila paní doktorka Dragančevová. Měl jsem teploty (39.5), bolest v krku, zimnici, bolesti zad a kloubů.... Vůbec mě nevyšetřila, ani tu teplotu mi nezměřila pouze mi změřila tlak a napsala antibiotika. Na to že mě bolí záda mi řekla ať neležím... Na dotaz jestli mám na bolest v krku použít třeba kloktadlo nebo něco takového mi odpověděla, že jsem na pohotovosti ať si to vyřeším se svojí obvodní lékařkou... Než dopsala lékařský nález (o dvou řádcích), tak už jsem měl vystavený doklad na zaplacení poplatku. Co dodat? Takovou lékařku si můžeme jen přát... :-(

Je to nejlepsi doktorka, kterou si clovek muze prat. Je vstricna a hlavne posloucha lidi a snazi se pomoci. Nikdy bych ji nemenil

Od paní Dragančevové jsem už před rokem odešla,protože jsem už nesnesla abych se doprošovala o vyšetření a cokoliv málo mi bylo paní doktorka mi psala ihned antibiotika.Myslím si že je dobrá když nejste nemocní a chcete jen napsat léky,nic víc totiž neumí,vůbec jí nedoporučuji dalším pacientům,o sestře ani nemluvím.Postarší dáma dost nabroušená,když zaklepete na dveře a chcete se jen zeptat na maličkost je schopná vám před všemi v čekárně vynadat jak spratkovi..Takže shrnuto,pokud jste zdravej člověk a nemarodíte doporučuji,léky psát umí,zapoměla jsem zmínit pokud máte na doktorku jen dotaz zaplatíte 30kč...takže vybírat peníze umí také,ale pokud vám něco je,je až nebezpečné mít za doktorku paní Dragančevovou..Lidi najděte si čas je to chvilka a najděte si pořádného doktora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přeji dobrý a úspěšný výběr,který jakýkoliv bude lepší.