Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
V.T.
Výborná lékařka, skvělý člověk. Skvělý přístup, vždy vše podrobně vysvětlí, aby i laik pochopil. Doporučuji
MJ
Paní doktorka je velmi milá, příjemná a snaží se pomoct. Přešla jsem k ní od jiného doktora a jsem velmi spokojená, během krátké doby odhalila to, co předešlý lékař za celá léta ne. Za mě tedy přístup i odbornost na jedničku.
Stanislava
K paní doktorce jsem chodila 5 let, s její péči jsem byla maximálně spokojená, vždy pacienta vyschlechne a pomůže, sestra velice milá a ochotná, musela jsem odejit z důvodu přestěhování a myslím že už takovou doktorku nenajdu
Karel Chrastina
Po odborné i lidské stránce výborná lékařka a stejně dobrá sestra. Se službami této ordinace jsem maximálně spokojen.
Martinovská
Paní doktorka je vynikající člověk a lékař v jedné osobě. Mohla by být příkladem pro všechny dr. Jsem s ní maximálně spokojená a mohu doporučit všem, kteří hledají vynikajícího lékaře s výborným přístupem k pacientům.
Prikazsky
Spokojenost. Odborný i lidský přístup. Profesionálka. Nemám co bych vytknul.
Dlouholetý pacient
Vidím samou chválu zde.Uveďme si to tedy trochu na pravou míru objektivně. Paní doktorka je velmi empatická, příjemná a milá lékařka. Nenechává věci náhodě a je ochotna zkoumat i svá vlastní rozhodnutí - málo vídaná vlastnost u "vševědů" lékařů. Jako lehce negativní hodnotím snad někdy unáhleně stanovenou diagnozu, či nestanovenou diagnozu a nasazení "prášků na všechno". Jako negativní potom hodnotím vykecávání - opravdu dlouhé vykecávání s pacienty o všem možném. Vím, že lidem v ordinace je to příjemné, méňě už však všem ostatním v čekárně.
Toto je opravdu velká rezerva paní doktorky. Suma sumárum. Nikdo není dokonalý, ale paní Mudr. Bosákovou lze v konkurenci hodnotit po odborné stránce hodnotit snad velmi kladně.
Oldřich Brázdil
Velmi dobrá, znalá a příjemná lékařka s vysoce profesionálním přístupem k pacientům... Neměnil bych ji.. Rovněž její zdr.sestra má u mě vysoký kredit...
Velmi pečlivá a svědomitá.Perfektní přístup k pacientům.
vyikající paní doktorka, která pomůže a oproti jiným která jsem poznala se nebojí poslat pacienta na odborné vyštření,které odhalí příčiny nemoci, jiní si myslí,že snědli všechnu moudrost a léčí co je napadna a špatně to dopadá! Paní Bosáková je opravdu úžasná lékařka i žena! Všem doporučuji. Jediné co je obtěžující je čekací doba,ale tak to u dobrých lékařů prostě je!
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí