Vstupní prohlídka

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 500 Kč

Umístění: Jiný

Vše naprosto profesionální dobrá komunikace. Chodíme celá rodina, jsme spokojeni.

Umístění: jiné místo

Jitka S.
K panu doktorovi Panešovi jsem začala chodit ,když můj zubař šel pracovat jinam. Byla jsem mile překvapena jak se přívětivé chová sestřička i lékař. Pan doktor mi musel vyměnit korunku ,jeho doporučení a vysvětlení jakou korunku potřebuji, bylo vysoce profesionální. Během týdne jsem měla korunku nasazenou a perfektně seděla na první nasazení. Cena bylo srovnatelna s ostatními zubaři. Jsem spokojená.

T
Umístění: jiné místo

Rozhodne nedoporučuji. U pana doktora jsem byla s intenzivni bolesti po dvou probdelych nocich. Rekl mi,ze mam odhalené krcky a doporucil pastu Sensodyne.Na muj dotaz,co mam delat s tou nesnesitelnou bolestí pulky obliceje rikal,ze do deseti dnu to prejde.
Po dalsi probdele noci plne bolesti jsem zasla za soukromou dr.ktera me naštěstí vzala.Vysledek-rozsahly zanet zubu,ktery se dostal az na kost,antibiotika. Predpokladam,ze je pan doktor je odbornik,takze byl pouze liny?me ošetřit. Jinak si to nedovedu vysvetlit.

U pana doktora jsem absolvovala několik návštěv na pracovišti Prague Dental Clinic a Prague Health Care.
Když pominu, že mi nesedí poznámky o kouření od někoho, kdo se domnívá, že pacienti jsou povinni ztrpět odér celodenního jídelníčku lékaře...bolest zubu pan doktor řešil například vložením smotaného kousku papírové utěrky se slovy, že to třeba na bolest pomůže. Opakovaně bez řešení bolesti mi byla účtována provizorní výplň,,,bolest pan doktor neřešil. Zmínil se o tom, že snad pod mikroskopem by bylo možné můj problém vyřešit...ale nebyl schopen mě na vedlejší ordinaci, kde se nachází, odkázat. Pokud bych měla hodnotit aplikaci provizorní výplně, tak pořád by tam zůstala jedna hvězdička.

Na moje opakované dotazy směřující na pracoviště ohledně jejich péče a opakovaného tahání peněz za provizorní výplň, nikdo nereagoval.

K panu doktorovi jsem chodívala a už nikdy nepůjdu! Je arogantní a zachází s pacienty jako s kusem hadru. Byl na mě arogantní a zlý. Nemohu zaklonit hlavu, tak mi řekl, že mě nemůže ošetřit, přitom u jiného zubaře s tím problém nemám. Nedoporučuji.

U pana doktora jsem registrovan jiz 4 mesice a jsem velmi spokojen. On i sestricka jsou mili, mluvi k veci ,strucne a jasne. Ceny jsou prijatelne. Rozhodne bych nemenil v budoucnu. Vzhledem k negativni komentarum zde, si myslim, ze zalezi i na pusobisti , kolektivu a zamestnavateli, pokud se dr. necitil v minulem pracovisti dobre, nemohl logicky ani s dobrou naladou pecovat o pacienty. to je muj nazor.

Jsem spokojeny- klasicky zubar-udelal mi co jsem potreboval. Odmitnul mi vybilit zuby nebo odstranit cerne fleky ze by mi poskodil sklovinu co ma asi recht. Nejsem v televizi tak co. PLUS: udelal mi umely zuby do tydne! Řekl mi rovnou tri varianty na ímplantat ale nenutil mi ho! MINUS: hruby,naladovy, co me nevadi ale mohl by vic mluvit mluvit a vysvětlovat co bude po a pocas zakroku a nevyhody a vyhody ale asi ho to nudi každému zvlast rikat. :-)) Proste dobry zubar na primerenou cenu.

Dnes jsem u něj byla poprvé a naposledy. Začal mi vrtat zub bez injekce, protože kaz je prý malý a nemá to smysl umrtvovat. Hrozně to bolelo a řvala jsem u toho. Nicméně on nepřestával a čekal, dokud jsem bolestí neucukla, načež mi pořezal ret vrtačkou. Prý jsem měla zvednout ruku, aby přestal.

Toho lekare jsem navstevovala v roce 2012 a castecne v 2013 v Benesove. Naprosto nesouhlasim s negativnimi nazory na nej, pan doktor byl vzdy mily, vstricny a profesionalni. Myslim, ze na mych zubech odvedl kus skvele prace a protoze jiz opustil sve pracoviste v Benesove, budu ho navstevovat i nadale v jeho novem pusobisti.

Koikam,ze pan doktor Panes prisel o vetsinu negativnich komentaru ktere se tykaji hlavne zaloh za protezu a neudelani prace.Ale ja napisu znovu svoji hroznou zkusenost.U pana doktora Panese sem nebyla na osetreni poprve jednou uz sem ru cest mela.Pan doktor me rychlle"prohledl" a arogantne mi oznamil,ze v zubu mam zanet,ale on me neosetri ad si jedu do Prahy.Docela me to nastvalo,protoze pan doktor vedel ze sem v jinem stavu!!Kdyz sem mu rekla,ad mi napise papir ze me jako akutni pripad odmitl osetrit,tak to na jednou slo :-) :-(.
Take mi vyhrozoval trestnim oznamenim za negativ.Pane doktore klidne ho na me podejte ja se nemam ceho bat