SETUZA, a.s. - Žukovova 100, Ústí nad Labem 40003
T
Tandlerova
Jsem s panem doktorem i sestřičkou velmi spokojená, vždy vyjdou vstříc a můžu se na domluvenou věc spolehnout s pozdravem Tandlerova
• jiné místo • Jiný •
pribanova.marie
K PANU doktorovi chodím už od začátku jeho působení v "Setuzácké" ordinaci - roky bych už nespočítala !!! Vždy jsem odcházela z ordinace uspokojená. Poslední návštěva kdy mi moc pomohl byla před více než dvěma lety. Dobelhala jsem se k němu s francouzskou holí a natrženým meniskem, kolenem plným "vody" ale s úplně jiným problémem... Na "mé" ortopedii mne objednali za více než za měsíc !!! Díky PANU doktorovi, který mi kromě řešení mých potíží prohlédl i koleno, byla jsem deset dnů poté již po operaci menisku !!! Moc, moc děkuji za jeho přístup a zato, že je jaký je !!! Marie Pribanová
Míla
Bolesti břicha a vysoké teploty mně donutili navštívit ordinaci tohoto lékaře. Protože ordinuje od 6,30 hod ( to je čas na dveřích jeho ordinace), přišel jsem hned v 6,30 hod do čekárny. Po delším čekání nám sestra oznámila, že tam ještě nemá p.doktora. Před osmou hod. jsem uvažoval o odjezdu na vyš. do nemocnice. Pan doktor přišel do ordinace asi v 8.00 hod. Pacienti v čekárně mně informovali, že tokovýto příchod do ordinace je u něj normální. Tento nešvar se praktikuje u většiny lékařů. Kdo to uvede na správnou míru ??? Kdo nařídí i lékařům dodržovat pracovní dobu ??? V médiích prohlašují ( kdyš stávkují na náměstí o zvýšení mmzdy) , že jim jde jen a jen o spokojenost pacientů. ! ! ! ???
X
xx
Pro mne velmi slabý... K lékaři bohužel chodím a nejsem s ním vůbec spokojen. Při žádosti o vyšetření se mi skoro vysmál a pozval si mne znova při trvání problémů až za měsíc. Když jsem se opět s problémem dostavil, v daný termín, opět jen samý úšklebek a arogance... :-(( Je to velice smutné!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pittermann
Je to velmi vnímavý a k zdravotním problémům, např. v mém případě velmi zodpovědný lékař, který nenechává v žádném případě nic náhodám a ani se nenechá námi bojícími se pacienty obalamutit. Vždy byl velice ochoten pomoci a nezanedbal žádná odborná vyšetření, kterých jsem se jako pacient smozřejmně bál. Díky tomu stále chodím a netrpím tak těžkými bolestmi po vážném úraze. Ještě jednou děkuji pane doktore.
Ještě nikdy jsem nic podobného nenapsala, ale po poslední návštěvě pana doktora to udělat musím. U pana doktora jsem se svým manželem a maminkou evidována necelé tři roky. Pokud je cokoliv potřeba vyšetřit či zařídit, je vždy velmi důsledný, ochotný a v rámci svých možností i rychlý. Při poslední návštěvě, kdy si nebyl jistý mými výsledky mi dokonce nabídl do čekárny kávu a křížovky, aby mi čas, který zde strávím čekáním na další výsledky rychleji utekl a já se zbytečně nestresovala. Protože bydlíme na vesnici, kam dojíždí jen jednou za 14 dní, má naši dokumentaci stále u sebe a můžeme ho navštívit kdekoliv, kde zrovna ordinuje a výsledky má vždy u sebev počítači. Při čtení veškerých lékařských zpráv je velice důsledný, nezanedbává prevenci, ale nezatěžuje zbytečnostmi. Myslím si, že pokud by každý z nás pracoval tak, jako pan doktor, že bychom na tom nebyli jako společnost tak špatně, jako jsme. Nejenom za sebe, ale i za svého manžela a maminku děkujeme za jeho zodpovědnou péči.
Manželé Jana a Luděk Linhartovi a paní Jana Tomsová z Telnice• • •
Svědomitý lékař.
Zavítala jsem sem na stránky zcela náhodou. Nemám ve zvyku na někoho cokoli psát a hodnotit. Ale přečtení několika velmi vyhraněných názorů připíši i já svou zkušenost.
Má osobní zkušenost je velmi VELMI dobrá. Tento lékař pozorně čte zprávy, kartu a poté vyšetří rychle a jasně (pokud je co vyšetřovat). Pacienta nezatěžuje, nevnucuje mu co nechce. Své odborné stanovisko neskrývá a nemýlí se v něm.
Jarmila Prokopová
E
eva Svačinová
jsem s panem doktorem velmi spokojená.doporučuji
Miluse
Tohoto lékaře nedoporučuji. Pokud mohu, tak se praktickému lékaři raději vyhnu a zajdu si do lékarny, kde mi vlastne udělají stejnou službu a dokonce mi poradí lépe než praktický lékař. A pak, jetli je to možné, jdu rovnou na odborné vyšetření, když se problém opakuje. Tím se vyhnu těmto rádoby lékařům. V Ústí znám jen pár dobrých lekařů, kteří se dají spočítat na prstech jedné ruky. Ti se o Vás opravdu zajímají. Ostatní to berou jak na bežícím pásu a vůbec je nezajímáme. Tím pádem si ani nelze vybrat dobrého lékaře. Dobrý Vás nevezme protože má plnou kapacitu. Tyto stránky chválím, je dobré vědět kam nechodit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní