Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana Porembská
Velice děkuji panu doktorovi i oběma sestřičkám za lidský, příjemný, vstřícný a hlavně velice profesionální přístup. Vzhledem k jejich extrémní vytíženosti obdivuji, jak skvěle zvládají každodenní stresovou zátěž, narůstající administrativu a nelehkou práci s ne vždy příjemnými pacienty.
Janusz Pawera
Ochotný, vstřícný, lidský přístup není co vytknout :-))
Zuzka Grísová
Lékaře navštěvují pravidelně kvůli PP. Lékař je prostě top. Vše vysvětlí, výsledky krve rozebere do podrobna. Když mám nějaký problém, pan doktor mi poradí, vysvětlí. Více takových lékařů, a lidi budou chodit rádi k lékaři.
rumbis@o2.pl
MUDr.Dušan Karch je nejlepší lékař, jakého jsem poznala.Zachránil život mamince a i když už maminka není s námi,do konce svých dnů myslela na pana doktora s vděčností.Já jsem na tom stejně,jelikož jsem vážně nemocná a p.doktor je vždy vstřícný a obětavý ke všem nemocným.Nevím, jak bych dopadla tak já,kdyby se mě neujal.Patří mu srdečné díky,nejen moje.Gorniaková Marcela
Václav Š.
Rozsah znalostí o několik tříd převyšuje běžné praktické lékaře. Profesionální přístup, když je problém, jde do hloubky a hledá příčinu, neřeší jen důsledky. Kdybyste chtěli najít lepšího praktického lékaře v okolí, pravděpodobně byste museli jet hodně daleko.
Dalibor M.
Velmi profesionální doktor, zkušený a velmi schopný.....už nechci nikdy k jinému... vždy se snaží velmi pečlivě odstranit zdravotní problémy... Je to opravdu doktor s velkým D
Kateřina Kubisová
K tomuto lékaři jsem se nahlásila loni 2013 a bohužel v lednu mě potkali dost velké zdravotní problémy..nebýt tohoto doktora tak už tu možná nejsem..je nejen profesionální doktor,ale i skvělý člověk..taktéž i jeho super sestřička Dana,dělá mnoho práce, kterou by ani dělat nemusela..můžu jen říct že takový doktor se dneska cení víc než zlatem a jsem ráda že k němu chodím...
L.D.
Pan doktor je absolutní špička, kapacita, vynikající diagnostik, charakterní a chytrý člověk, člověk na
pravém místě. Je velice důsledný. Bere svou profesi jako poslání a ne jako zaměstnání. Jsem ráda, že
jsem své zdraví a zdraví své rodiny svěřila jemu. Máme v něm plnou důvěru.
Pochvalu zasluhující je i jeho vždy skvělá, velmi vstřícná, milá a svědomitá sestřička Dana, má velice
příjemné jednání s pacienty.
V této ordinaci funguje vše na jedničku, vysoká profesionalita, citlivý lidský přístup a i ve vysokém pracovním tempu oba dokážou vytvořit příjemnou atmosféru.
Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Drahoslava Drdová s rodinou
benmari
Nově jsem se u tohoto lékaře zaregistroval,měl jsem u něho tři návštěvy a musím říci,že zatím se mi jeví jako velmi solidní lékař,je slušný,vyšetření udělá jak se patzří a předepíše léky,kterémi u bývalé lékařky nezabíraly,ty jeho jsou zatím bez chyby.
jpostlerova
Velice schopný lékař, vždy pomůže, jde vidět, že má opravdu přehled, velice sympatický i paní sestřička. Vřele doporučuji a hodnotím 5 hvězdičkami.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí