M.T.
Je to praktický lékař, ale má širokký záběr. Velmi mi pomohl a doporučil mne k odbornému vyšetření, kde mi pomohli. Moc mu děkuji! Targoš
M.T.
Neni lékař ten,aby se zavděčil lidem všem.Humánní přístup,odbornost,skvělý člověk.
PŠ
K panu doktorovi Cigánikovi chodím už dlouho a nikdy se mně nezdálo, že by byl protivný nebo nekompetentní. Totéž platí o sestřičce Jakešové, která je rychlá, člověčí a ochotná. Jsem přesvědčená, že oba dělají všechno proto, aby nám pomohli a aby nás dobře poléčili.
Je zajímavé, že ani jeden negativní názor není podepsaný - myslím, že to vypovídá o jejich úrovni.
Anna P.
Jsem naprosto spokojená, dělají, co nejlíp dokážou. Starají se o místní lidi se snahou a jako o své sousedy.
P.doktor šikovný, ochotný a snaživý, sestra výborná, velmi profesionální a rychlá!
Jsem za ně ráda.
pacientka
Velmi dobrý lékař i sestra, ochotní,profesionalní.
vděčná pacientka
je jednodušší pro lékaře vidět nemocného jednou a předat jej do péče praktika. Je nejtěžší pro lékaře, pečovat o nemocného po celý život.A to náš pan doktor dělá. Žije zde mezi námi a s námi, provází nás životem, stará se o nás, i když ví, že nedodržujeme jeho rady a jsme neukáznění. Ví, kdy je třeba konzultovat náš stav, je svědomitý, spolupracuje s výššími pracovišťmi. Je naše jistota.
M.
S tímto doktorem jsem nikdy neměla žádný problém. Vždy přistupoval profesionálně, posílal mě na různá vyšetření, dokud se nezjistilo kde je problém. Co se týče sestry, to co tady lidi píšou vůbec není pravda. Sestřička vždy byla a je ochotná a nikdy jsem si nevšimla, že by lidi nechávala zbytečně čekat. A co se týče té konkurence a doktorova péče, jak tady někdo psal.. tak ať změní doktora a chodí třeba do karolinky nebo na Hrozenkov.. jsme přece svobodní lidé a nikdo nás nenutí chodit tam, kde se necítíme dobře nebo kde nám snad ubližujou, ne?! Je velice lehké tady o někom napsat jak je hroznej, ale pak se lidi taky zamyslete, proč tam teda chodíte?
Velmi dobry lekař i sestra
je dobry lekar rad si povida s pacientem venuje mu dost casu
Velmi dobrý lékař se značnými praktickými zkušenostmi