jaromir.vrubel
Pan doktor Buchta je velice ochotný a skvělý lékař. Vždy profesionální a nemám nejmenší pochybnosti o jeho kvalitách. Mrzí mě že z důvodu stěhování se na jižní Moravu jsem nucen jeho ordinaci opustit. Vřele doporučuji.
Daniela Kudrysová Pajtlová
Pan doktor je lékařem s nadmíru lidským přístupem. Měla jsem těžce nemocného tatínka, který u něj nebyl registrovaný, ale když mu bylo opravdu velmi špatně, jeli s mamkou za panem doktorem Buchtou, protože byl nejblíže. Pan doktor neváhal a bez okolků se mu ihned věnoval. Ve druhém případě, o pár let (během kterých jsme otce přesvědčovali, aby se k němu konečně přehlásil, ale neposlechl nás) později k nám dokonce den před Štědrým dnem přijel domů, mimo svou pracovní dobu, neboť tatínkovi se velice přitížilo. Bohužel to špatně dopadlo, ale na snahu o pomoc ze strany pana doktora nikdy nezapomeneme!!!!No a obecně nám (mi osobně i mamce), jako už jeho registrovaným pacientům, také vždy pomohl, aniž by předepisoval antibiotika či předražené léky, pokud to nebylo nezbytně nutné.
Tana Kobielusova
Pan doktor je skvělý,laskavý lékař,který si na pacienta vždy najde čas,vysvětlí mu vše potřebné a má velmi lidský přístup k lidem.Sestřička Alenka je skvělá,profesionální a vždy s vámi ztratí laskavé slovíčko.Vřele doporučuji! Kobielusová
Ing.Stanislav Vidlář
Velice erudovaný praktický lékař
klient
K panu doktorovi chodím už léta a nesetkala jsem se nikdy s ničím špatným z jeho stránky. Je odborníkem ve svém oboru a já ho všem doporučuji.
Pan doktor i sestřička Alenka jsou super. můžu jen doporučit.
Velmi dobrý praktický lékař,který pacientovi vše řádně vysvětlí,pošle na každé nutné vyšetření.Také má velice milou a ochotnou zdravotní sestřičku paní Alenku,která vždy ochotně poradí a zařídí vše potřebné,když jí o to pacient požádá.Jsou to lidé s úžasně velkým srdcem.
Pan doktor je velmi laskavý, vstřícný a dobrý člověk s milým přístupem k pacientům. O tom není pochyb. Nicméně si myslím, že spousta lidí ho hodnotí právě jen z tohodle hlediska. Jeho příjemné vystupování a vyhovění pacientovi téměř ve všem, co po něm žádá ( mám na mysli to, co si pacient sám nadiktuje), ho opravdu staví do pozice toho nejlepšího doktora. Já však hodnotím doktory podle jejich znalostí a schopností, což si myslím, je snad to nejdůležitější. A v případě pana doktora Buchty je bohužel úroveň těchto odborných znalostí poměrně nízká a jeho organizace času v pracovní době příliš hektická. Myslím, že ten čas strávený v čekárně neodpovídá usilovné, intenzivní a maximální péči o pacienta, jako spíš počtu vyřízených hovorů. Z těchto důvodů pana doktora opravdu doporučit nemohu...
Velice skvělý, laskavý a vstřícný k pacientům.
Perfektní profesionalní přístup,mohu jen doporučit!!!
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě