Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

I
Umístění: NCOM, s.r.o. zubní ordinace Jiný

Skvělá paní doktorka, je empatická, klidná a moc milá. Nikdy jí nechybí úsměv na tváři a vstřícnost. A práci odvádí opravdu perfektně. Chodím k ní se dvěma malými dcerkami. Ty se vždycky k paní doktorce moc těší. To mluví, myslím, za vše :D

Paní doktorka je jedním z nejlepších stomatologů které znám. Zbytečně dlouho popisovat. Nejlepší je vlastní zkušenost.
Všem doporučuji.

Paní doktorku vřele doporučuji. Velmi srozumitelně mi vysvětlila postup. Milý přístup a bez bolesti. Děkuji.

Paní doktorku vřele doporučuji. Naprostá spokojenost, vynikajíci přístup k pacientum. Díky ní zmizela moje fobie k zubařum. Velice šetrná, empatická, kvalitní zubař.

Paní doktorka s velkým D!!!Kvalitní stomatolog a velice příjemná.

Moderně vybavená ordinace, velice příjemné a profesionální zubařky. Vždy jsem měla ze stomatologa hrůzu, nyní jsem tyto obavy odbourala pomocí příjemného přístupu, profesionalitě, jemnosti a bezbolestného zákroku. Zuby mám krásně zpravené a se vším jsem moc spokojená.

Vřele doporučuji přístup a pečlivost paní doktorky Bakošové. Jsem velice s péčí spokojena.

nejsem moc spokojená, udělá pouze jeden zákrok a další objedná, např, dát 2 bílé blomby jsou levnější, zbytečně jsem měla zákrok na odstranění zubního kamene.............

Paní zubařka mě opravila vady, co nechala bývalá zubařka a navíc vynikajícím způsobem a navíc byla i milá. Můžu jenom doporučit

K paní Zubařce chodím od září 2009. Kompletně mi spravila zuby. Nemohu si stěžovat, i když je trošku dražší než mí bývalí zubaři její práce je velmi dobrá. Navíc je velmi milá, což jí ale jemně kazí současná sestra, která má k příjemné sestřičce velmi daleko. jinak ale mohu doporučit. Ochotná, sympatická, šikovná.