MUDr. Drahomíra Nejezchlebová

Oční lékař Více

Frenštát pod Radhoštěm 1 adresa

Odborný lékař oční
Dráhy 186, Frenštát pod Radhoštěm

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Z

Po přečtení hodnocení jsem se rozhodl nejít k této doktorce. Byl jsem v u ní kdysi dávno a také jsem z ní neměl dobrý pocit. Nepříjemná, nervózní, když jsem déle váhal při změnách dioptrií při nastavování čoček...
Souhlasím - chybí ji zde konkurence a už se bohužel nezmění.

Paní doktorka mne nepřijala ani s akutní bolestí oka (zřejmě zánět) s tím, že k ní nepatřím podle rajónu a ať jdu tam kam patřím.. co na tom, že mám ordinaci po cestě do práce a je pro mne blíže než ta podle bydliště... Opravdu - v dnešní době šok, a přístup k pacientovi jak v minulém století. Je vidět, že tu hodně chybí konkurenční ordinace, aby paní doktorka své chování "upravila".

Já chodím k paní doktorce asi patnáct let a nemůžu si stěžovat ani na aroganci ani na neprofesionální chování,mám vzhledem k věku již nějaké potíže ale ochotně mě vždy vyšetří po případě objedná ve Fýdecké nemocnici k dalšímu ošetření,taktéž sestřička má slušné a profesionální chování

Taktéž souhlasím, že už k této paní doktorce nikdy více nevkročím. Pamamatuji si na dobu, kdy jsem jako dítě nosila brýle a měla vždy hrůzu z oční kontroly. Šla jsem k paní doktorce po letech s tím, že už je určitě jiná. Ale není, je stejně nepříjemná a arogantní jako před lety. Ještě štěstí, že v Rožnově je očních lékařů dost a nemusím již tuto paní doktorku nikdy vidět.

Chci se take podelit o svuj zaitek s pi.Nejezchlebovou.pocatkem letosniho roku jsem s manzelkou navstivil tuto lekarku.Manzelka sla na radu prvni,ja cekal v cekarne.Nechal jsem rozsviceno ve vstupni hale.Sestricka s neprijemnym vyrazem v obliceji svetlo zhasla.(prvni zazitek).Po vstupu do ordinace jsem byl ihned pozadan o poplatek 30Kc.Doktorka Nejezchlebova se me zeptala, co mam za problem a po mem zdeleni,ze mam posledni dobou problemy s bolestmi hlavy,kde bolest vychazi od oci,a ze si myslim,ze se mi zrejme zhorsil zrak,zrejem tim, ze mam jiz slabsi dioptrie.Bylo mi zdeleno,ze to nemusi byt od oci,ale od patere.Na muj argument,ze me hlava boli odo oci jakoby ze vnitr z dulku,kde jsou oci ,se mi jiz zadneho vysvetleni nedostalo.Byl jsem vyzvan,at si sednu k mericimu pristroji.Na to jsem doktorce Nejezchlebove rekl,ze mam kontaktni cocky,jestli by mi nemohla poskytnout nejakou nadobku na ulozeni mych kontaktnich cocek.Byl jsem odmitnut,ze ona neni na takove veci vybavena a ze mi tim padem nemuze provest vysetreni.Tak Vam chci touto cestou vzkazat pani doktorko,ze "nepripravenym stesti nepreje".A jak jsem se zde mohl seznamit i s jinymi nazory" Vy" ten fakt jen podtrhujete.U Vas je arogance az na prvnim miste!Profesionalita a ochota je zde veci neznamou.

i když méně mluví, je dobrý a upřímný diagnostik.

Paní doktorka je velmi příjemná a je to odborník a machr.

Byla jsem u paní doktorky poprvé a naposledy. Kvůli potížím s očima jsem se k ní vydala na kontrolu. Paní Nejezchlebová diagnostikovala oční vadu, která se bude neustále zhoršovat a doporučila mi si pořídit brýle. Na roční kontrolu jsem se rozhodla jít k jinému lékaři -> žádné brýle nepotřebuji (ty předepsané jsem ani nenosila) a moje oční vada je naprosto zanedbatelná s malou šancí se nějak výrazně zhoršit...A tak paní doktorce děkuji za zbytečně vyhozené peníze za brýle :-)

Před mnoha lety jsem paní doktorku navštívil k preventivní prohlídce a při tom jsem si postěžoval, že na jedno oko vidím hůře než na druhé (mám cca 3 dioptrie na každém). Očekával jsem, že dostanu na ono oko více dioptrii, ale paní doktorka mě po přeměření odbyla s tím, že s dioptriema co mám, vidím dobře. Asi to věděla líp než já ;-) Od té doby jsem ji neviděl a nebylo to brýlema, ale změnou očního lékaře ;-)

Dobrý den,mám paní dokt.navštívit se synem,ale po přečtení jsem celkem odrazena.Pokud máte někdo i dobrou zkušenost,napište.Děkuji Fany