Přes online kalendář návštěv je možné se přihlásit pouze na zákroky z oblasti estetické dermatologie

13 let zkušeností MUDr. Kotlářové + radost pacientů z výsledků její práce

Naše laserové centrum poskytuje již 13 let služby dospělým i dětem. K dispozici máme již 14 moderních přístrojů a jsem schopni vyřešit a poradit s většinou estetických problémů.

L Centrum Pardubice je výsledkem naší dlouhodobé snahy Vám přinést nejen očekávané výsledky v oblasti estetiky, ale také spojení léčby s příjemným a moderním prostředím. Vše je uzpůsobeno tak, aby jste u nás našli kompletní služby a každá Vaše návštěva byla radostnou a příjemnou chvilkou v každodenním shonu.

L centrum Pardubice
Jiráskova ulice 2860, Pardubice

Aplikace mezonití

Běžný termín

Chemický peeling +4 Více

Estetická medicína

Lymfoterapie

Plazma terapie

Zobrazit ostatní profily ostatní v okolí

Jak fungují ceny?

Umístění: L centrum Pardubice Jiný

U paní doktorky jsem byla na odstranění bradavice a kožních výrůstků umístěných na hlavě ve vlasech. Tyto výrůstky jsem měla roky, postupně se zvětšovaly a bylo jich více. Nevěděla jsem, zda je vůbec možné je odstranit a samozřejmě jsem měla i obavy, aby mi odstranění nenarušilo vlasovou pokožku. Vše mi bylo vysvětleno, odstranění bylo bezbolestné a během pár minut. Do měsíce bylo vše zahojeno a ve vlasech už není ani památky, že tam býval roky nehezký útvar. Pokud máte podobný problém, tak to jde rychle a efektivně odstranit, paní doktorku doporučuji.

I
Umístění: L centrum Pardubice vyhlazení vrásek

K paní doktorce Kotlářové se ráda vracím.Nikomu jinému bych tolik nedůvěřovala.Do Lcentra chodím pravidelně na výplně rtů a botox do čela a kolem oči.Vždy to vypadá přirozeně.Můžu jen doporučit.Vždy je to profesionální a moc milý přístup.Určitě se zase ráda vrátím.

Umístění: L centrum Pardubice Jiný

Naprosto profesionální přístup pani doktorky Kotlářové. Jednání bylo přátelské, vse mi bylo vysvětleno a zákrok byl pro mě velmi komfortní. Navíc i prostředí kliniky působí velmi příjemně. Doporučuji.

Umístění: L centrum Pardubice Jiný

Cílem kliniky je pečovat o těla a tím o duše klientů a já mohu jenom souhlasit. L centrum je velmi vkusné, čisté a příjemné, člověk se tu cítí velmi dobře. Chodím na kosmetické zákroky k paní doktorce MUDr. Kotlářové a jsem velice spokojená, paní doktorka je profesionální, milá a má zlaté ruce, děkuji za úžasný přístup a skvělou péči, výsledek je vždy perfektní. Za sebe kliniku určitě doporučuji a přeji mnoho spokojených klientů.

Umístění: L centrum Pardubice estetická medicína

Před 1,5 rokem jsem podstoupila Endolift tváří a krku u MUDr. Kotlářové. Nyní jsem se vrátila z lázní a velmi mě potěsily reakce úplně cizích lidí na můj vzhled. Omlazení opravdu funguje, hádali mi o 10 let méně než mi je. Po Endoliftu se cítím skvěle a jsem spokojena se stavem mé pleti. Rozhodně stojí za to Endolift podstoupit!

Umístění: L centrum Pardubice estetická medicína

Podstoupila jsem v L centru Pardubice ošetření endolift. Paní doktorka je velmi milá a s výsledkem jsem nadmíru spokojená.

Umístění: L centrum Pardubice estetická medicína

Podstoupil jsem zákrok Endolift u MUDr. Kotlářové v Pardubicích v L centru, byl jsem velmi spokojen s konzultací, odborností a profesionálním přístupem.
Na výsledek jsem čekal půl roku a jsem nad míru spokojen.
Chlapi, nebojte se, nebolí to a stojí to za to.

Umístění: L centrum Pardubice Jiný

Služby paní doktorky využívám dlouhodobě, v nedávné době jsem podstoupila laserove ošetření Endolift. Výsledky jsou skvělé a znatelné už po měsíci. Bezbolestný zákrok s profesionální péčí. A hlavně s úžasným výsledkem - nedokonalosti jsou pryč, pleť je omlazená, působí velmi zdravě a mladistvě. Práce a následná péče paní doktorky a celého jejího týmu je velmi kvalitni a profesionální.

Umístění: L centrum Pardubice estetická medicína

U paní doktorky jsem se objednala na konzultaci, domluvily jsme se na ,,endolift" výsledek opravdu stojí za to, jsem spokojená,ikdyž jsem ještě ve fázi hojení, přístup paní doktorky i sestřičky je profesionální,...už teď se těším na další návštěvu

I
Umístění: L centrum Pardubice vyhlazení vrásek

K paní doktorce Kotlářové docházím již pár let a nemohu si ji vynachválit.Skvělý,milý a hlavně profesionální přístup, paní doktorka i setřička mi vždy zlepší den.Většinou chodím na botox, byla jsem i na mezonitích, teď jsem zkoušela i lypolízu a před létem určitě půjdu na výplně rtů...vždy vše vypadá přirozeně a krásně. L centrum Pardubice a hlavně paní doktorku Kotlářovou vřele a hlavně ráda doporučuji.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,mám problém s pigmentaci v obličeji.Byla jsem u pí.doktrorky Rozinkové na zákroku dusíkem,ktrerý nezabral.Nyní jsem byla na histologii ale výsledek je,že to není zhoubné.Ale neví se přesně co to je jen,že jde o pigmentaci.Nevím zda je možné nějakým způsobem se fleku zbavit.A zda bych se mohla objednat k Vám.Děkuji

Dobrý den.Náš nový K laser Blue si s Vaší pigmentací určitě poradí.Můžete zavolat na tel. uvedené na stránkách L centra. MUDr.oKtlářová

MUDr. Drahomíra Kotlářová

Je mi 19 let a všimla jsem si, že se mi moje piha / mateřské znaménko začalo zbarvovat do černa.. celý život byla celá hnědá..upozornilo mě na to, že jsem si ji dnes nahmatala a vypadá, že se mi začíná i odlupovat... mám se bát, že je to rakovina?

Dobrý den.
Vždy,když se znaménko začne měnit,je nutné navštívit kožního lékaře.Dop. bych Vám neotálet s objednáním.Po vyšetření budete klidná a za to to stojí.Kotlářová

MUDr. Drahomíra Kotlářová