MUDr. Drahomíra Kopáčková

Zubař Více

Letovice 1 adresa

Praktický zubní lékař
Albína Krejčího 1a, Letovice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický zubní lékař

dlouhá čekací doba i po objednání, sestra se chová arogantně a povýšeně, s ní je obtíž se jen telefonicky objednat, paní doktorka zvládne to vrtaní těch kazů ale jen povrchově, jestli někdo řeší závažnější problém.. zkrátka nedoporučuji

Ne zcela profesionální přístup k pacientovi, neochota , velmi dlouhá čekací lhůta, složitější zásahy do chrupu pacienta jmenované lékařce dělají zjevně velké problémy.

Já jsem spokojená na 100 %. Milá, hodná, zodpovědná, klidná . Neměnila bych.

Š

Paní doktorka i sestřička, jsou velice příjemné. Jsem velmi spokojená s péčí o mé zuby a hlavně přístupem ke mě, jako k pacientovi.

Hodná a svědomitá lékařka s příjemmnou sestřičkou.

The best dentist!

Paní doktorka je velice ochotná, vstřícná a hodná. Jsem s ním nadmíru spokojen. Vždy ví, jak lidem pomoci. Díky.

MUDr. Kopáčkovou musím hodnotit velmi kladně ve všech směrech. Jednak za velmi lidský ochotný a pozitivní přístup k pacientovi. Jadnak a hlavně za provedené výkony - kvalitně provedená práce. Po konzultaci s mými známými jsem zjistil, že i placené výkony nejsou drahé - rozhodně se v Letovicích najdou "dražší" lékaři. MUDr. Kopáčkovou mohu vřele doporučit všem pacientům.
Luboš Kousal

Paní doktorka je velice obětavá a vstřícná, citlivá svým přístupem k pacientovi.
Patří jí veliké poděkování. Pokud si někdo rád počká na dobré ošetření, někdy i v zaplněné čekárně, určitě bude jen spokojen. Já osobně jsem velmi spokojen se vstřícností paní doktorky a zřejmě i většina pacientů, kteří svoji spokojenost nemohou projevit pouze elektronicky. Určitě se však většina pacientů na paní doktorku ráda usměje a do její, někdy zaplněné čekárny, ráda vrací. Pokud někdo moc spěchá, ať tedy hledá vyprázdněné čekárny. Na své zdraví si musí každý vystát tu svoji frontu. Zvláště v období, když je stomatologů nedostatek. Paní doktorce a setřičce jen veliké díky za veškerou péči a obětavost.

K paní doktorce jsem přišla s kazem, který byl bolestivý a viditelný, ale ona tvrdila, že tam nic nevidí. Místo toho mi našla další 2 "zkažené zuby", které mě ale nebolely a nebylo na nich nic vidět, tak jsem vrtání odmítla a navštívila jsem jiného stomatologa, který mi potvrdil, že žádný kaz nemám. Řekla bych, že paní Kopáčková velmi ráda vrtá, ale špatně vidí, nebo nevím, jak jinak si to mám vysvětlit. Kromě toho je u ní šílená čekací doba, jste třeba objednaní na 8.00 a při příchodu do ordinace zjistíte, že nejste zdaleka jediní. Pak ať se paní doktorka nediví, že nikoho kompletně nestihne a neustále všechny přeobjednává na příště. Z těchto důvodů tuto zubařku vůbec nedoporučuji.