Zobrazit ostatní profily proktologů v okolíCeník
Fridaa
Paní doktorka je špička ve svém oboru. Chodíme už k ní třetí generace, všem nám zachránila zuby u paradentózy (děti tedy zatím netrpí :-D ) , a dokonce i můj muž, který bytostně nesnáší návštěvy všech lékařů a hlavnáě zubařů, tak po deseti, patnácti letech začal pravidelně chodit k paní zubařce, protože je mile překvapen, že i u větších problémů paní zubařka zbytečně netýrý pacienta na křesle, je rychlá, s minimální bolestí, avždy umí najít řešení jak pro naše zuby, tak pro naše peněženky :-) Neměnila bych. A ačkoli jsme pár lez žili v Praze, tak i přesto jsme dojížděli za naší paní zubařkou.
Monika
Ing.Stanislav Vidlář
nelidský přístup k personálu
Odborník
Specialista ve svém oboru! Zachránila mé zuby před počínající paradontózou, kdy se mi odhalovaly krčky zubů a silně krvácely dásně (jiní zubaři tvrdili, že se s tím nedá nic dělat). Od té doby, co k paní zubařce docházím, nemám žádné potíže ani s dásněmi ani se zubama. Mohu jen doporučit!!!
Na volný termín čekáte měsíc i více - ok, ale když se konečně dostanete na křeslo, paní doktorka má na vás tak max. 5 min. Tzn. že aby vám vyvrtala zub, je nutné se zase objednat se na nový termín - nepochopitelné a opakovalo se to vždy.
Velice příjemná, komunikativní, jsem u ní 33 let, navýsost spokojená. Na rozdí od jiných stomatologů je perfektní v ošetřování parodontózy. Člověk neztráci naději ani s viklavými zuby. Bohužel jsem se s částí zubů musela po letech rozloučit, byla jsem velmi příjemně překvapena s postupem náhrady. Ani den jsem nechodila bezzubá, jak mi vyhrožovali známí.
Vynikající stomatoložka.Velmi příjemná opravdu mi pomohla u každého problému počínaje paradentozou,zachránila mi dva zuby,které by jiný stomatolog už vytrhnul.Moc doporučuji.
JANINA
Odborník ve svém oboru, příjemná,velmi dobré vybavení ordinace, jde s dobou avšak objednací doby jsou příliš dlouhé.
Michal
Je specialistkou svého oboru.Vynikající odbornost a přístup k pacientovi.Jediná, která umí zastavit paradentózu.
Gabrišová Ivona
Velmi dobrá stomatoložka,odbornice ve svém povolání.Je k pacientům vstřícná,vše dopředu před placením vysvětlí,informuje o všech možnostech léčení.Asi také proto má spoustu pacientů a čekací doba je poměrně dlouhá,ale přesto bych neměnila.
Dorotka
Vynikající stomatoložka. Milá, vstřícná, vyšetření úplně bezbolestné :). Kéž bych k ní chodila už od začátku a nemusela si projít nepříjemnou zkušeností se školní zubařkou...