Markéta
Velice příjemný pan doktor i jeho dcera.Obrovská spokojenost, profesionální a přitom velice lidský přístup.První doktor u kterého můj 3 letý syn neplakal.
Jaromír Tischer
Skvělý lékař, svou práci má rád a k pacientům se chová velmi mile a příjemně. Od dob, kdy navštěvuji ordinaci MuDr. Baštaře, tak nemám strach ze zubařů a zubních zákroků. DOPORUČUJI
Karasovi
Pan doktor je velice milý, hodný a hlavně šikovný. Chodíme k němu celá rodina i moji známí a všichni jsme s ním vždy maximálně spokojení. Pana doktora si velmi vážím, k nám se vždy choval profesionálně a vůbec nechápu, kdo mohl napsat o něm tak hnusné negativní hodnocení!!!Nevěřte tomu, není to vůbec pravda!! Někdo se zřejmě chce panu doktorovi mstít
POZOR na tohoto doktora,pokud nemusíte vůbec k němu radši nechoďte,zvlášť když slouží na pohotovosti.Práce ho jak je vidět nebaví a pravděpodobně se ještě na svých pacientech mstí kvůli neschodám s jinými doktory.Byl nepříjemný, nikdy jsem se s takovým přístupem nesetkal.Po návštěvě u něj jsem na tom byl stokrát hůř a ještě ten den jsem musel jet do Plzně, kde nevěřili svým očím co mi PAN doktor v ústech vytvořil.Takže pozor ať nedopadnete jako já a radši co nejdál od tohoto doktora....
Jsem maximálně spokojen
Kováříková B.
Pan doktor Baštář je velice hodný lékař. Rádi k němu chodíme celá rodina. Děti ho mají rádi. Děkujeme.