Gynekologicko–porodnická ambulance
Rybkova 9, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekologicko–porodnická ambulance Jiný

Kým nebol problém tak dr. Mužiková bola fajn. Potrebovala som ju 1x ročne na preventivnu prehliadku. Ak však je nutné riešiť zdravotný problém tak je nepoužitelná. Po roku trapenie som odišla inam a som spokojná. Pani doktorku nezaujíma pacient ani váš názor má naučený postup a nepristupuje indivudualne. Vždy som mala pocit že ju obťažujem keď som prišla.

N
Umístění: Gynekologicko–porodnická ambulance Jiný

K paní doktorce chodím mnoho let (od 16 let) a plně jí důvěřuji. Pomohla mi navrátit menstruaci a nyní se o mě skvěle stará v těhotenství.

N
Umístění: Gynekologicko–porodnická ambulance Jiný

K paní doktorce chodím už asi 12 let (od 15 let). Moc ji věřím a v její blízkosti se cítím velice příjemně, je velice milá, empatická a vše pěkně vysvětlí, poradí atd.. Navíc je i velice citlivá a šetrná při vyšetření, což bych tu chtěla vyzdvihnout..

Jiný příběh je ovšem nešťastné řešení převlékacích kabinek, kde se "producírujete" s holým zadkem, pokud teda nemáte sukni.. Nicméně přijít takto k paní doktorce pozdravit a být spoře oděná do chvíle než dojde k samotnému vyšetření, je podle mně opravdu nevhodné. Musím říct, že nebýt této skvěle paní doktorky, okamžitě hledám jinou gynekologii, například s plentou přímo v ordinaci, nebo průchozí kabinkou rovnou do ordinace.

Paní doktorka mi poradně nedokázala nikdy říct co mi je a proč mám vlasne problém, místo toho, aby hledala příčinu cpala mě všemi hormony a k ničemu. Je to tam příjemné dokud se něco nepokazi.

Paní doktorka je velice milá hodná a už od pohledu působí příjemně . Vše vysvětlí, poradí Vám. Paní doktorku můžu jen doporučit .

U paní doktorky Mužíkové jsem se vždy setkala s úžasnou péčí, vstřícností a pečlivostí. Při jakýchkoliv pochybách při těhotenství žádala vyšetření u specialisty popř. se mi věnovala tak dlouho, dokud si nebyla jistá. Sestřičky perfektní. Naprostá spokojenost.

Paní doktorka mi přišla velmi dobrá, když jsem k ní v 16 začala chodit.
Ale jakmile došlo na nějaké vážnější problémy, které už trvají nějakou dobu, měla paní doktorka furt čas..
A opravdu s akutními problémy, kdy Vám na pohotovosti a na ultrazvuku, že by se to mělo řešit. Se mi další měsíce čekat nechce, jak se to vyvine...

O paní doktorce si myslím, že je velice šikovná, milá a empatická. Poprvé jsem u ní byla ještě na Obilňáku, když mi bylo kolem 10ti let. Dneska je mi 22 a stále k ní chodím a jsem velice spokojená. Návštěva gynekologie pro mě díky ní nikdy nebyla stresujícím zážitkem. Doporučuji všem mladým holkám. Sestřičky jsou taktéž velice příjemné a ochotné. Klára M.

K doktorce Muzikove chodim nekolik let a jsem moc spokojena. Nechapu, jak si nekdo muze nadavat. Vzdy je moc mila a ochotna, vse kladne a s usmevem vyridi. Byla jsem 2x tehotna, obe tehotenstvi komplikovane a i presto me dovedla ke zdarnemu konci. Mam 2 krasne, zdrave syny a jsem pani doktorce velmi vdecna.
Moc dekuji

Monika pl.

Naprosto neempatická paní doktorka.Po telefonické i osobní domluvě ,že dcera traumatizovaná opakovaným zákrokem počká v autě,nás paní doktorka po dvouminutovém čekání přivítala naštvaná, stojíce v čekárně v gumových rukavicích, se slovy Já na vás čekám!!!!!!! Kontakt pro 4- leté dítě opravdu na úrovni.Již nikdy....najdeme si jiného lékaře...