Stomatologicka fakulta Novosibirske Med.Akademie 1994
Potvrzeni diplomu 2006 Praha Ministerstvo zdravotnitstvi
Respektuji pojištovny 201,205,211,209,213
Stomatochirurgie,implantologie,protetika,zachovni a esteticka stomatologie
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Kubanová M.
Pečlivý zubař, snaží se zachránit zub co to jen jde. Při akutním problému mne vždy do 2 dnů vzal. Nikdy jsem nečekala déle než 5 minut. I přes dojezdovou vzdálenost bych neměnila :)
RK
U pana doktora vždy čekáme jen pár minut, pan doktor je pečlivý, milý k dětem, vše vysvětlí, ceny jsou přijatelné - bílá plomba malá XXXX, větší XXXX, sestra příjemná. K lékaři chodíme již 9 let celá rodina.
P.A
Po návštěvě kde jsem zaplatila nemalou částku jsem byla odkázaná na parodontologii. V Praze mi Dr. řekla,že mám 6kazů dále silnou parodontozu a silný zánět dásní což p. dr.nezjistil.
Eva Szőcsová
Dobrý den, velice si vážím preciznosti každého pohybu, který má smysl. Děkuji za přijetí ve vaší ordinaci. I s dcerou jsme se přestěhovali z Prahy a byly jsme všude odmítnuti, tady nás přivítal příjemný a vstřícný personál. Přeji vašemu týmu spokojenou klientelu, jak jsme my.
Katka B.
Pan doktor vse vysvetli,poradí nejlepší způsob.Je pečlivý a hl.přistupuje zrovna ke mě jemně,protoze mam panickou hrůzu ze zubaře.vše rychlé a bezbolestne.sestricka prijemna.celkova spokojenost
Robert Mokrý
Profesionální práce, sestra vás objedná s klidem a možností objednání , vždy jsem odcházel s plnou spokojeností v odvedené práci.
mileckai
Velice ochotná a milá sestřička
Pan doktor mi před zákrokem vše pečlivě vysvětlil a celý zákrok v naprostém pořádku a hlavně bez bolesti
Cena odpovídá kvalitě provedené práce
A velmi krátké objednací termíny
Za mě - skvělé ????
jan.paur
Pan zubař, má poměrně profesionální přístup k práci. Trhal mi 8čky, ale po kontrole chrupu "nenalezl" žádný kaz. Když jsem šel akutně k jinému zubaři, tak se zjistilo , že mám 3 povrchové kazy a 3 začínající.
Z toho jsem usoudil, že panu zubaři jde spíše o peníze, než o zdraví chrupu klienta, což mě dost mrzí.
S pozdravem
Jan Paur
Hanka P.
Mám panickou hrůzu ze zubařů,ale pan doktor je TOP. Vše vysvětlí,empatický přístup,pěkné prostředí,sestřičky na správném místě. Chodím jsem již 4roky a dokuď bude pan doktor ordinovat,nikam jinam nepůjdu.
Pavlíková
D.Jeřábková
Spokojenost ! První návštěva a hned trhání osmičky . Při mém velkém strachu vše bylo vysvětleno a postup velice shovívavý .
Doporučuji .