Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily genetiků v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily genetiků v okolíCeník
V.W.
Paní doktorka nám neustále nám připomínala, jaké školy vystudovala. Přišli jsme s problémem a ještě po ztrátě dítěte, tyto věci nás nezajímali. Její empatie je na bodu nula. Vykládala, jak genetika je dlouhý proces, jak vše má svůj čas. Nakonec jsem si na klinice nechala udělat odběr krve a zpracovat genetický rozbor. Bylo mi řečeno, že jakmile bude mít výsledky ozve se. Ale po 4 měsících jsem to nevydržela a paní doktorce volala. Nebrala telefony. Po 5 měsících jsem se konečně dozvěděla, přes telefon výsledky. Chtěla jsem se objednat a řekla mi, že ne ni tlačím. Tohle byla opravdu poslední kapka. Šla jsem k ní pro všechny papíry a rozhodla se pro jinou kliniku. Paní doktorka Leznarová mi tvrdila jak příprava na IVF bude trvat měsíce a pak odběry vajíček. Z lékařské zprávy mé genetiky jsem přišla na to, že genetika byla hotová už v půlce října. Paní doktorka se mi za celou tu dobu neozvala a ještě mi na začátku ledna řekla, že moje papíry nemá. Za nás opravdu velké zklamání .
N.M.
Ačkoliv je to již delší doba, k paní doktorce jsem šla na základě doporučení. Ve zkratce - paní doktorka je dle mého názoru dozajista velký odborník, ale chování k lidem je na bodu mrazu. Jedná absolutně necitlivě a vyslechli jsme si s manželem již několikrát během jedné schůzky, že pokud nemáme 35-40 let, jsme na dítě příliš mladí. Dokonce nám přišlo, že nám prekoncepční genetiku rozmlouvá.
Paní doktorka se rovněž několikrát nezapomněla zmínit, kolik let studovala (asi chtěla obdiv nebo nevím). A to ani nemluvím o tom, že jsme hned při vstupu do místnosti místo hezkého přivítání či milého pozdravu dostali hned přednášku ve smyslu, že ačkoliv jsme sice mladí, měli bychom vědět, co vše si máme připravit a že nechápe, proč mladí lidé chtějí jít na prekoncepční vyšetření.
Jak říkám…paní doktorka je jistě velký odborník, ale empatická rozhodně není. Pokud ji ta práce nebaví, měla by skončit.
Určitě ji nechci nijak pomluvit, ale my z toho byli špatní ještě dlouho po schůzce.
Šárka
Paní doktorka je příjemná, profesionální a brilantní. Působila na nás s manželem velice dobře, myslím, že často není zapotřebí přehnané upjatosti některých lékařů, naopak, někdy je zapotřebí situaci odlehčit, ale zároveň neztratit vážnost, kterou si ten či onen problém, zaslouží. My byli na konzultaci kvůli neplodnosti a odcházeli jsme s moc dobrým pocitem, veškeré naše dotazy byly zodpovězeny a budeme čekat na výsledky krve. Za nás tedy rozhodně velmi dobrá zkušenost.
Lea
K paní doktorce jsme se dostali před plánovanou AMC, kdy nám vyšel SUSPEKTNÍ PrenatalSafe / neinvazivní test/. Paní doktorka s námi jednala jako kdyby byl pozitivní a řekla, že to třeba vyjde, že třeba budeme jedni z 500, u kterých se T21 nepotvrdí. . . Ptž uvádí spolehlivost 99.8% na T21. Nakonec nám řekla, že pokud to teda vyjde špatně, tak že se zítra uvidíme, že od ní budeme potřebovat papíry.. A třešnička bylo, že vlastně oni by chtěli, aby to vyšlo, protože potom ty neinvazivní testy jsou spolehlivější a můžou jich více využívat a řídit se jimi.
Jako lékař to chápu, ale říct tuhle větu těhotné ženě a partnerovi před odběrem AMC a čekáním na výsledek, si nemyslím, že je dosti profesionální..... Večer volali, že T21 není potvrzena.
Budu velice vděčná, když se s touhle paní nebudu muset již nikdy setkat.
brezovská tereza
Milá, nekonfliktní, určitě ne negativní, tak jak se tu níže píše. Objednaná jsem k paní doktorce původně nebyla, šla jsem se domluvit předběžně na termínu konzultace a jelikož měla volné místo, tak mě vzala bez problémů do pár minut. Vše proběhlo v pořádku a podle mých představ.
ss
Po přečetní následujících negativních hodnocení na paní doktorku, jsem šla s velkými obavami k ní na konzultaci. Nevím, jestli měla jeden ze svých lepších dnů, ale ke mě se chovala velmi pěkně, bez nějakých urážek či netaktních poznámek. Vysvětlila mi do podrobna a srozumitelně "náš problém", dohodli jsme se na postupu a já odcházela s velmi klidným a spokojeným pocitem. Já ji osobně hodnotím velmi kladně a na další návštěvu se těším.
RŠ
Ráda bych trochu uklidnila nové čtenáře negativních příspěvků zde. Paní doktorka se mnou jednala korektně, bez nějaké ironie či komentářů. Věnovala mi dostatek prostoru na všechny mé - i opakující se - dotazy (abych tomu jako laik opravdu rozumněla). Měla snahu i o lidský zájem a dialog. Vše, co slíbila, včas splnila.
ntw
Zážitek u paní ,,MUDR" Leznarové nemohu s ničím srovnat. Přítelkyně trpí hematomy v těhotenství a paní doktorka nám narovinu řekla že jelikož čekáme chlapečka máme počítat s potratem jelikož holky jsou bojovnice a měli by šanci přičemž kluk nikoli. Na náš názor zda chceme na odběr plod. vody se neptala a rovnou nás objednala. Ještě nám bylo řečeno že do té doby nejspíš potratíme takže máme kdyžtak zavolat abychom neblokovali místo. Nedokážu pochopit jak může doktorka tohle říct těhotné v 13 tt. kdy je citlivá a jestli opravdu potratíme tak jedině z ní. Ještě jsem nezažil takové chování na LDN natož v Gynekologii u Těhotných žen. Tato osoba nazívající se člověkem a DOKTOREM opravdu není na svém místě a nepochopím jak může lékařská komora tohle pustit k těhotným. Nedoporučuji tuto doktorku!
D+S
Šli jsme na konzultaci po dvou zamlklých těhotenstvích. Čekali jsme radu a pomoc. Místo toho jsme celých cca 15min, které nám věnovala, poslouchali pouze to, že na nás nemá čas, a jak jí dávájí moc pacientů. Poté mě sprdla, že jsem otěhotněla příliš brzo po prvním potratu, ačkoli důvodem potratu byl zřejmě CMV. Nic nám nevysvětlila, byla jak splašená. Tvrdila, že ve zprávě od mého gyn.není info o provedných testech na krevní mutace, přitom tam info bylo..zjistila to až poté, co jsem ji asi třikrát upozornila, že to tam je..tudíž ani zprávu si nebyla schopná pořádně přečíst. Výsledky prý za 4 týdny, když ne, mám si zavolat. Bylo to 5 týdnů, tak jsem zavolala a ona mi řekla, že teda jako neví, kdy budou, a když jí takhle bude každý volat, tak na to čas mít rozhodně nebude. Takže k této "doktorce" už víckrát ne. Nic nevysvětlí, je nepříjemná, netaktní, neustále si stěžuje, jak má moc práce, což je mi popravdě srdečně jedno..pokud to nezvládá, ať jde dělat něco jiného..
Hanka
S paní dr. Leznarovou jsem byla velmi spokojená.Po přečtení ostatních názorů jsem za ní šla ze strachem , abych neodcházela taky ubrečená a smíšenými pocity. Naopak odcházela jsem se slovy , že vůbec není taková jak se tu píše. I při odběru plodové vody mi dost pomohla takže si myslím , že tak bezcitná nebude.