Praktický zubní lékař
Bechyňova 2571/3, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Š
Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

Heleďte, leta jsem považovala paní doktorku za milou a snaživou a důvěřovala jsem jí, pak jsem si došla k jinému zubaři řekněmě té vyšší cenové. Ten mě orentgenoval ze všech stran a ukázal mi, že mi 4 zuby selhávají a všechny plomby od paní zubařky jsou tak nekvalitní práce, že pod některými zub již hnije a jeden se dokonce bude muset nejspíš nahradit korunkou. Zuby pod plombami nedokonale očištěné, spoj umělého nervu na vyčištěných kanálcích tak tenký, že se mi zub při rekonstrukci možná rozpadne, ale už má zanícené všechny kořeny. Plomby mizerně utěsněné, takže nejsou zcelené se zubem... Takže bohumžel musím říct, že paní doktorka vůbec není kvalitní zubař a na mne teď čeká rekonstrukce chrupu asi za 40-50 tisíc. Mělo mě to napadnout, když paní zubařka léta považovala moje zuby za ošetřené, přestože jsem říkala, že je pro mne nepříjemné kousat na jednu stranu a neustále mi krvácí dásně při čištění a je pro mě mezizubní čištění bolestivé a citlivé, že to neni vina pouze mých zubů.

T
Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

Přišla jsem za paní doktorkou s bolestí zubu,paní doktorka mě vzala hned, jak měla volno po předchozím pacientovi a rychle a bezbolestně ošetřila. Také patřím mezi ty, co se děsně bojí a před návštěvou lékaře nespí. Opravdu bylo ošetření bezbolestné a já byla neuvěřitelně překvapená. Děkuji moc.

Paní doktorka se zachovala velice neprofesionálně. Když jsem dorazila se třemi dětmi v určenou hodinu,měla zrovna dost práce s jiným pacientem a k mému překvapení 2krát vylítla s křikem z ordinace a seřvala mého dvouletého syna.Chudák jen trochu plakal.Tohle považuji za sprosté a neprofesionální.Když ošetřuje děti,tak by se podle toho taky měla chovat. Takže paní doktorko,měníme zubaře!

Velmi sa bojim zubarov a k pani doktorke som sa bohuzial odhodlala, az ked bolo zle. Teraz mi dava vsetky zubky dokopy, opravuje co treba a musim povedat, ze som velmi spokojna. Prvy krat pred navstevou zubara nepanikarim a pani zubarka je velmi citliva, usmievava a sikovna.

N

Musím paní doktorku pochválit! Je to moje nejlepší zubařka! Za svůj život jsem vystřídala už 4 zubní lékaře a nikdo nebyl tak šikovný jako ona! Je milá, na křesle si s vámi povídá a vy zapomenete, že jste vůbec u zubaře. Navíc jako jediná mi dokázala spravit přední zuby, aby byly zase pěkné a neměly fleky, ostatní mě jen osočovali, že si špatně čistím zuby, ale ona jediná poznala, že mám nekvalitní zuby už od narození a že to s čištěním nesouvisí! Já paní doktorku jedině doporučuji!

Paní doktorka je hodná a laskavá a má zlaté ručičky a děkuji ze srdce za to že se díky paní doktorce Czolkové nebojím zubaře, a můžu dát jen to nejlepší doporučení a každému kdo se se bojí zubaře jděte k paní doktorce opravdu vrtání nebolí a injekce taky ne za paní doktorku Czolkovou dám ruku do ohně. Zubař je svím způsobem řemeslník a dobrého řemeslníka se špatně hledá a proto neváhejte jelikož paní doktorka je opravdu skvělá a další pochvalu sestřičce za její vstřícnost děkuji vám ze srdce konečně se nebojím.
Ještě jednou moc děkuji .

Tak to asi všichni mluví o jiné paní zubařce.Ordinační hodiny jí nic neříkají,nikdy nepřijde před 8,30.Ještě nikdy jsem napřišla na řadu včas,vždy minimálně s hodinovým zpožděním.Okvalitě její práce taky nemohu říci nic pozitivního.Cokoli mně udělala vydrželo pár dní a reklamovat se to nedá.Ao příjemnosti tu nemůže bít vůbec řeč-pokud nemáte v kapse alespon čokoládu .Jsem moc ráda ,že jsem od ní odešla.

Paní doktorka je velmi příjemná a šikovná. Práce je rychlá a kvalitní. Veškerá doporučení jsou na místě. Při pečlivém dodržování hygieny a péče a chrup již několik let odcházím z kontrol bez zásahu vrtačky. Velmi dobrá lékařka.

Jsem moc ráda , že jsem našla tak skvělou zubařku. Paní zubařka je velmi šikovná ,ochotná ,milá a sestřička taky .Na prohlidky se nikdy nebojim a vrtání u ní nebolí tak ani nepotřebuji injekce .

N

Jsem ráda,že po několika letech mohu bez potíží kousat,protože jsem dostala nové protézy,
které mi poprvé v životě sedí.Proto bych chtěla paní doktorce a také zubní laboratoři poděkovat za odvedenou práci.