Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
I.L.
S paní doktorkou jsem mela tu čest 2x. Jednou osobně a jednou po telefonu. Vždy mám k lékařům respekt, jsem slušná, prosím a děkuji, což u pacientů nebývá úplně zvykem. Každopádně paní doktorka mě v obou případech sjela jak malé dítě. Přitom šlo o banality(jednou jsem přišla do čekárny jako urgentní případ a podruhé jsem se chtěla objednat na preventivní kontrolu). Pani doktorka ovšem byla na nervy, že tam nemá sestru a vzdy mi vlastne nadala, že teď nemá čas. Chovala se drze a arogantně. Lidskost nula! Díky bohu, že už chodím k jiné doktorce a nemusím s paní doktorkou Vitovjákovou řešit zdravotní soukromé věci. To, že někdo nemá den se stává, ale tohle je při každé komunikaci..takže zřejmě standard paní doktorky. Když jsem se objednávala k druhé doktorce (o dveře vedle), vzala to příjemná sestra, dala mi normálně termín. A normálně a SLUŠNĚ se se mnou rozloučila. Jak jednoduché...
PR
RVmedCentrum nabízí velmi příjemné prostředí s milým personálem. MUDr. Vitovjáková byla velmi vstřícná, příjemná, ochotná, vysvětlila postup zákroku a následnou rekonvalescenci. Sestřička byla také moc fajn. Takhle si představuju návštěvu a komunikaci ve zdravotnickém zařízení.
Hana S.
Katastrofa, neochota vzít někoho, kdo není objednaný, přšla jsem v 7:30 a i přes to, že v čekárně nikdo nebyl, teď už se ani nedivím, objednávací odpolední doba měsíc, no potěš, ještě, že si dnes člověk může vybrat jiného lékaře. Nedoporučuji. Nikdy více!!!!!
Malá
Prisla sem k pí doktorce s tím, že mám vyrážku a bez toho, aby si to poradne prohlídka mi oznámila, že mám svrab a ja skrz ní teď nesmím do práce. Nedalo mi to, byla sem u obvodak a ten mi řekl, že to svrab není. Vazne "ÚŽASNÁ PANÍ DOKTORKA" ????
Pavla
K paní doktorce jsem chodila kvůli ekzému. Rychle se zhoršoval a šířil. Byla jsem tam celkem 3x, masti nepomáhaly. Vzpomněla jsem si na doktorku z dětství. Ihned mi udělala stěry, do týdne vysledky. A diagnóza zlatý stafylokok. Už mám druhé atb. Díky paní doktorce jsem zbytečně pár měsíců trpěla a roznášela stafylokoka (mám 7 měsíčního syna). Stále myslím na to, kam by to až zašlo, kdybych dermatoložku nezměnila. Takže já nedoporučuji.
Karel
Naprostá spokojenost, příjemné vystupování. Vždy mile vysvětlí. Nemám si na co stěžovat. Nikdy jsem nečekal dlouho a má i milou sestřičku.
Lukáš K.
Velice rychlé jednání, člověk nemusí čekat bez objednání v čekárně dlouhou dobu. Paní doktorka je sympatická a problémy řeší velmi efektivně. Doporučuji :)
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a profesionální. Pacient je vyšetřen bez dlouhého čekání i v době pro neobjednané. Dosavadní problémy byly vyřešeny bez dalších následků, proto jsem naprosto spokojen.
Ondrej G.
Doktorka se skvělým přístupem k pacientovi, a to jak lidským tak i odborným. Velmi trpělivá, super přístup k dětem. Můžu jen doporučit.
Oldřich Uličný
Tobiáš
Byli jsme velmi spokojení, lékařka je dáma vzdělaná, se zájmem o pacienty, spolu se sestrou jednají báječně s dětmi. Vzor jednání lékaře s pacientem.
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci