MUDr. Dita Šteflová

Poliklinika Břeclav s.r.o.

Bří Mrštíků 38, Břeclav

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Velice empatická paní doktorka. Snaží se pomoci, nekouká na čas. Jsem rád, že jsem se stal jejim pacientem

Umístění: jiné místo • Kontroly

Chápu že paní doktorka nemusí vyhovovat každému, já jsem byl spokojený, chovala se je mne velice hezky a byla ochotná mne pomoci.

Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o. • Úzkos...Vícet, deprese Méně

I když mi paní doktorka řekla to co dávno vím,tak jsem z ordinace odcházel s úlevou že jsem se jí mohl svěřit a už jen toto mi pomohlo,já můžu doporučit

Š
Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o. • Konzultace

Mě vyšla vždy vstříc,vyslechla,podpořila,poradila... myslím že byla jediný psychiatr na poliklinice tak se dlouho čeká než všechny vyslechne.Na její maminku ráda vzpomínám báječný člověk.Dojíždí až až Třebíče.

Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o.

Paní Doktorka je velmi příjemná,překvapila mě přístupem přátelským,ostatní psychiatři se chovají s odstupem a vůbec ne přátelský,tahle doktorka je svá a nehraje si na nic,je prostě super! vyslechne,podrží,dá naději.Pochopí a je velmi empatická.

Jsem také dlouhodobe jeji pacientka. Mam s ni tyto zkušenosti. Kdyz si vyřidi telefon a ja nenavážu (zkusila jsem to, zdalo se mi že neposloucha) na svou předcházející řeč, nereaguje. Jakoby nevěděla o čem se mluvilo. Potřebovala jsem pisemne vyjádření o mém stavu, zlobila se: copak vim jak to u vás chodi?. Dokud nepřijdete s pořezaným zápěstím, musite byt objednán. U předchozí lékařky to nebylo a povídání si bylo uplne jiné, lidštější a léky- téměř celá čekárna bere totéž.

T

Léčila se u ní 3 měsíce moje maminka. Na první pohled milá a sympatická. Problém je v objednání, nezvedá tam nikdo telefony. Setřička tam bývá jak kdy. Musela jsem tam chodit i osobně ji objednávát a to i tak jsem na chodbě čekala dlouho,prot jsem musela počkat až na paní doktorku,když tam sestra nebyla. Jinak dlouhé čekání i na chodbě, když jsme byli objednání na určitý čas. Matka to špatně snášela. V ordinaci si během konzultace(30 min?) s matkou zvedla 2 hovory. Slyšela jsem je přes dveře. Dr. se spokojila s tím co ji matka řekla, nešli do hloubky k jádru problému. Vždy jsem s ní musela mluvit i já ,aby věděla jak se doma chová a co říká.. Zápisy do karty minimální. To vím, prot jsme od ní potřebovaly papíry, když jsme maminku přeložily k jinému dr. To bylo nad lidské síly ji od ní dostat. Maminka má bipolární poruchu, na začátku opravdu těžkou. Dle dr. Šteflové lehká deprese. Za ty 3 měsíce žádné zlepšení, ba zhoršení. Nepomohla ani ,,taška,, léku. Lucie

Při osobním kontaktu příjemná paní doktorka, ale nepomohla, právě naopak. Vadí mi např., že mnou poskytnuté informace o mně, o tom jak se cítím atd.si ve zprávě poněkud přizpůsobila k obrazu svému. Vycházejíc z ordinace plná nadějí, jsem po jejím přečtení zůstala jako opařená. ... Už jsem se k Mudr.Šteflové nevrátila. Někdo si možná řekne, že o nic nejde, ale pro člověka v akutní fázi deprese může jít o všechno, a to doslova!!

Paní doktorku navštěvuji již několik let, zpočátku jsem byla spokojena ovšem jen do té doby než se zhoršily mé zdr.potíže a potřebovala jsem prac. neschopnost, jelikož jsem nebyla toho stavu dojít ani k lékaři. Bylo ´mi řečeno že na neschopenku nejsou v dnešní době peníze a nemám právo doma sedět jen tak na zadku a přemýšlet nad blbostma. Během 15min.co jsem strávila u ni v ordinaci si vyřizovala 3 soukromé telefonáty a byla značně nepříjemná, z toho že musí řešit své soukromé potíže, které si myslím že sem nepatří. Já osobně sem už nevkročím. A co se léčby týče, probíhá vždy vše stejným stylem: Tak co chcete napsat a kolik? žádná rada, doporučení, konzultace, zjištění příčiny.....opravdu nedoporučuji

Číslo ověřené

Přidávám se k nespokojeným pacientům, naprostá arogance, z čekárny jsem musela odejít po její reakci s pláčem... hruba a nepříjemná na pacienty. Ma ordinaci poblíž dětského oddělení tudíž jsem byla několikrát svědkem absurdních situací, kdy pacianctka ve velmi špatném stavu přišla na poradu. Sestřička(její maminka ) se na paní podívala a naprotso vehodným způsobem jí poslala do léčebny jesti prý tak spěchá.... bylo mi paní velice líto, ale vzhledem k tomu, že jsem paní doktorku zažila se tomu chování ani nedivím...