avonka
Super paní doktorka, moc hodná, pečlivá
Příjemná lékařka.Příjemné prostředí ordinace.Pracuje bez reklamací.Krátké objednací lhůty.
Paní dr. Katrňákovou ze všech 4 stomatologů, u nichž jsem byl dosud registrován, hodnotím rozhodně nejvýše. Klady? Dokáže eliminovat napětí, je přívětivá, profesně na výši, a je-li to zapotřebí, věcně informuje o spektru variant, jež se v konkrétním případě nabízejí, nepředkládá "jedinou nejlepší". Za zmínku také stojí skutečnost, jež byla uvedena výše - dodržuje časové rozvržení u jednotlivých objednaných.
Vždy jsem se trošku bálá návštěvy zubního lékaře, ale od té doby co jsem přešla paní doktorce Katrňákové se už nebojím. Vždy mi vysvětlí jaký zákrok mi bude dělat, je pečlivá a milá. A v čekárně jsem nikdy nečekala déle než 5 minut.
Jirka K.
Mám panickou hrůzu ze zubařů ale k této milé,ochotné a šikovné paní doktorce chodím velmi rád a dokonce se i přestávám bát.
Evča
Paní doktorka je nejpříjemnější zubařkou, jakou jsem zatím poznala. Není arogantní a je velice ohleduplná.Jsem s ní spokojená.
Zdislava
Paní doktorka je velmi příjemná,milá a ochotná.Jsem s ní moc spokojena.
Janalík R.
Paní zubařka je milá,vstřícná a naprosto profesionální,jsem s ní moc spokojen.