Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lucie
Nemám tolik zkušeností, abych byla schopna srovnat gynekology v kladenské nemocnici po profesní stránce, ale paní doktorka je z nich jednoznačně nejpříjemnější. Dělala mi kyretáž po nepovedeném těhotenství a v tom psychickém stavu, co jsem byla, působila jako balzám. Je vážně hrozně milá a myslím, že by měla v nemocnici pořádat pro kolegy přednášky o přístupu k pacientovi!;-)
Lucia
mala som ju u porodu a kedze moje trapenie skoncilo akutnou sekciou tak som bola rada ze som mala lekarku ktora mi vsetko vysvetlila, z mojej strany jej nemozem nic vytknut, mila a ludsky pristup takze ak budem mat aj druhe babo tak pojdem urcite za nou
Alice DM
Nedávno jsem byla v na Kladně hospitalizována (první těhotenství + první pobyt v nemocnici) takže vše pro mne bylo nové + bolest v podbřišku. Žena je v tento moment dost ve stresu a paní doktorka byla VELMI příjemná, milá a hlavně TRPĚLIVÁ. Vše mi vysvětlila, jemně vyšetřila, prostě člověk na pravém místě! Pokud by to šlo určitě by jsem chtěla paní doktorku u porodu!
Petra Polakova
Asi nejlepší gynekoložka, kterou jsem potkala. Byla jsem urgentně převezena z Motola do Kladenské nemocnice, s hrozícím předčasným porodem. Paní doktorka je velmi lidská, milá, s úsměvem a plnou podporou pečuje o sve pacientky. Moc ji dekuji.