Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Max Rauch
Zachránila dopředu ztracený kořen, šikovně umí improvizovat, jak před lety, mám ji od 2008 a neshledávám důvodu ji měnit, jen je škoda, že ji užijeme málo, má i jiné starosti :-) troufla si i na endodontickou práci v mém případě :-)
Boris Letocha
Naprostá spokojenost, odborný přístup a pochopení, příjemný personál i prostředí. Stal jsem se klientem této ordinace v roce 2013. Škoda, že to nebylo dříve, moje zuby mohly vypadat líp. Děkuji.
Max Rauch
Zdravím, p. Bergmann navštěvuji cca 7-8 let, je šikovná, rozumí tomu, co dělá, avšak velice často se čeká na přijetí, tzn. pokud jsem objednán na určitou hodinu, nezřídka čekám půl, 3/4, i hoďku, se občas stalo, pokud slovně k tomu zareaguji, jsem umlčen odpovědí typu že se se mnou o tom nebude bavit, nebo ať chodím jinam, což trochu nechápu, pacient si doktora vybírá, nikoli obráceně, ale je fakt, že co profesionality není co vytknout....je šikovná....
metelkova3
Paní doktorka je velice ochotná, vše vysvětlí, nabídne alternativy. Prostě profesionální a přitom chápavý přístup. Sestřička je také milá a usměvavá. Přešla jsem k ní i se synem, přestože musíme dojíždět 70 km, na základě zkušeností dcery, která se do Hradce přestěhovala a paní doktorka jí po předchozí "péči" dávala rok do pořádku zuby.
Jitule Štěpánová
S paní doktorkou jsem byla velmi spokojená. Vzala mě dokonce i bez objednání, je milá, usměvavá a empatická. Ulevila mi od bolesti a ihned navrhla léčebný plán, vše krásně vysvětlila. Nikdy jsem neměla lepší zubařku!!! Také díky ochotné a příjemné sestřičce. Hned má člověk krásnější den, když se na něj někdo usměje! Štěpánová
michal.jaron
Chodíme s manželkou a malou (11 měsíců) a jsme spokojení. Paní doktorka je příjemná, vysvětlí co dělá, dobře poradí. Oproti předchozím zkušenostem tady opravdu dobré...
N. Vachatová
Výborná paní doktorka, milý přístup. Je pečlivá, veselá a domluva je absolutně bezproblémová. Krásná ordinace a krátké termíny objednání. Mohu doporučit.
petra.svorcova
Celý život jsem měla smůlu na zubaře. Konečně jsem našla spásu pro moje zuby. Vřele doporučuji :-)
P.Švorcová
Petr Hron, Voděrady
Dnes jsme byli se synem u paní doktorky Bergmanové s bolestí na pohotovosti. Velmi oceňuji trpělivý a empatický přístup nejenom paní doktorky, ale i sestřičky k synkovi, který se trošku bál (zoubek musel ven...). Hned jsme se objednali na preventivní prohlídku a jsem rád, že máme konečně zubní lékařku, ke které bude syn chodit bez zbytečných obav. Děkuji !!
Petr Hron
Petr Špatenka, Hradec Králové
Maximální spokojenost, perfektní přístup, jak již psali ostatní jedná se o skutečného profesionála. Nejenom, že mé první objednání proběhlo naprosto bezproblémově ale i následná návštěva byla bezbolestná i přesto, že jsem byl na lůžku skorem 2 hodiny. Obratem jsem k paní doktorce objednal i svou ženu s naším malým uličníkem. Jak manželka tak i synátor byli spokojeni, navíc si syn odnesl nejenom hezký chrup a pochvalu, že byl statečný ale i malou pozornost.... Klobouk dolů, jelikož nepředpokládám, že dárečky pro detičky jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. Malý se už těší na další preventivní prohlídku.
S pozdravem
Petr Špatenka.