Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Tereza P.
Pan doktor je úžasný, jsem velmi spokojená. Popisuje co dělá, ale ne příliš do detailu, ale řekne vše potřebné. Je velmi starostlivý, jemný a milý. To člověk v nepříjemné situaci jako je trhání zubů rozhodně dokáže ocenit. :) Snaží se vyhovět pacientovi a naslouchá. Paní sestřička je také skvělá, vždy ochotná pomoci a velmi, velmi milá. Ordinace je taky moc příjemná. Vřele doporučuji.
Dagmar
Pan doktor je sice velice milý, sestřička i hygienistka jsou též milé bytosti, to beze sporu. Prostředí a vybavení také skvělé. Ale to ještě neznamená, že péče se dá hodnotit podle tohoto povrchního dojmu.
Po pár návštěvách jsem byl nucen se s panem doktorem rozloučit, pokaždé mi bez oznámení "opravil" nějaký sousední zoubek a pěkně mastně si to naúčtoval. Mimo jiné mi chtěl dál opravovat zdravé zuby a pravé kazy neviděl - ověřil jsem si to následně u dalších dvou stomatologů. Nevím, jestli svému řemeslu nerozumí nebo si chce vydělat na svou ordinaci, domnívám se, že obojí. Hrozná zkušenost mne přinutila rychle utéct, ale stála mne majlant. NEDOPORUČUJI.
Kristina
Nejhorší zubař, kterého jsem ve svém životě podkal. Přišel jsem k němu s napolovinu odlomeným předním zubem. Udělal rentgen a zalepil to plombou (musím říct že udělal to ošklivé, jak na pohled tak i na pocit). Navíc, říkal, že ještě to není konečný stav, o objednal mě za 4 týdny "dodělat to". Po 2 týdnech mi ten zub začal strašně bolet, a po 2 dní obrovských bolesti musel s tím na zubní pohotovost. Podle rentgenu bylo zjištěno, že zub je dávno mrtvý, nerv je mrtvý, a vytvořila se tam i cistá, což v podstatě znamená, že hnije čelistní kost. Doktorka řekla, že toto se nemohlo stát za těch 14 dní určitě to bylo vidět na tom rentgenu. Závěr: buď pan doktor opravdu slepý neschopný člověk, že to neuviděl, nebo udělal to naschvál, abych pak k němu zase přišel a on udělal větší zákrok, tím pádem by ode mne dostal víc cash. Nikomu nedoporučují.
vcl.petru
pan doktor je opravdu ne příliš schopný lékař na to že studoval minimálně šest let nebo bych řekl i více, jelikož pro tohoto pána je opakování "matkou moudrosti". Nejprve mi vyhovovala destinace ordinace a pružnost s jakou bylo možné se k panu doktorovi objednat, v podstatě po zavolání do tří dnů. Design a monitor pana doktora krása. První plomba kterou mi udělal dvakrát oprava po dvou a půl měsících vypadla, druhá plomba jedenkrát oprava, dnes po 8 měsících se kousek uštípl. Asi jím kameny. Každopádně tohoto pána bych nikomu nedoporučil. Kdybych já byl inženýr jako tento pan doktor asi byste nikdo nebydleli, nejezdili po silnicích, mostech, a letadla by padala jako Konkordy. Absolutně nedoporučuji
lenka.estevez
Naprostá spokojenost - profesionální jednání a vždy všechny dotazy zodpovězeny, co se bude dělat nebo jaký je problém, nadstandardní vybavení - při každé prohlídce RTG, takže je hned vidět, kde hrozí problém.
Jen adresa je tu uvedena chybně, ordinace je cca 3-4 roky již na Korunní, Praha 10.
Váš účet byl odstraněn
Přátelské a milé prostředí včetně přístupu pana doktora. Chodím k jeho kolegyni i na zubní hygienu a slečna laborantka je vždy vynikající.
Eva Burianová
velmi dobrý chirurg, milé prostředí, krátké objednací lhůty, příjemná sestra, krásná čekárna.
zatím nejlepší zubní lékař, jakého jsem potkal
Velmi dobrý lékař. Chodíme k němu celá rodina. Moje čtyřletá dvojčata k němu chodí s úsměvem a pan doktor je k nim vždy moc milý. I já jsem se konečně přestala bát vyšetření a teprve u něj jsem začala chodit na pravidelné preventivní prohlídky. Dříve jsem šla jen když už mi pro bolest nic jiného nezbylo. Má moderně vybavenou ordinaci a já ho mohu jen a jen doporučit.
Je to velmi dobrý lékař. Je to vůbec první zubař, k němuž se nebojím chodit, dokonce jsem u něj už podstoupila i vytržení dvou osmiček, což pro mě byla noční můra, proto jsem u zubaře předtím asi deset let nebyla. Sestřička je moc milá a ochotná, nejsou ani příliš dlouhé objednací doby. Krásná ordinace, žádné hodinové čekání.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze