Před započetím studia stomatologie jako takového jsem začala nabírat zkušenosti jako asistentka zubního technika. Na této pozici jsem tak měla šanci porozumět technické stránce tvorby zubní protetiky, což je jí nyní přínosem pro mou každodenní praxi. Dále jsem pokračovala studiem oboru dentální hygieny, na které jsem navázala aktivním výkonem činnosti dentální hygienistky. Mé znalosti v oblasti stomatologie jsem poté zpečetila samotným stomatologickým vzděláním, které jsem obdržela na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy.

V současné době se profesně věnuji primárně preventivní, záchovné či estetické stomatologii, ale i implantologii. V neposlední řadě se taktéž specializuje na ošetřování úzkostlivých nebo dětských pacientů (pomocí látek entonox či případně midazolam).

Nejčastěji hledané služby

Vstupní vyšetření

Ostatní služby

Umístění: DentiSmile chirurgická extrakce zubu

Velmi spokojen. Vstřícnost, odbornost, profesionalita….

MDDr. Diana Urban

Moc děkuji za milá slova.