Nabízím online individuální, párovou či rodinnou psychoterapii. Terapie pomáhá formou rozhovorů a nejrůznějších terapeutických technik v bezpečném prostředí. Konzultací se účastní jednotlivci, pár nebo pokud možno celá rodina, event. její část, jež má zájem na řešení, a terapeut. Systemická rodinná terapie je zaměřená na rodinu, ale současné pojetí rodinné a systemické terapie umožňuje i její širší užití např. při individuální terapii.

V rámci studia psychologie jsem získala praxi na různých odborných a klinických pracovištích (Psychiatrické oddělení v Krajské nemocnici v Mostě, Dětská psychiatrická léčebna v Lounech, Pedagogicko-psychologická poradna v Lounech, K-centrum v Mostě, Mateřská škola speciální v Lounech). Několik let jsem měla vlastní terapeutickou praxi. Nyní se zaměřuji na terapii online.

Něco o mně:
Při studiu jednooborové psychologie jsem pracovala jako asistentka podpory samostatného bydlení v MPS Louny s denním stacionářem. Poté jako sociální terapeutka v o.s. Romodrom. Ke konci studia jsem pracovala jako support worker převážně s lidmi s intelektovou poruchou ve Velké Británii.

Absolvovala jsem psychoterapeutický teoretický výcvik v systemické rodinné terapii (pod institutem IRT). Účastním se odborných konferencí a seminářů. Absolvovala jsem také mediační výcvik.

Konzultace online • 800 Kč

Mediace • 1 600 Kč

Rodinná psychoterapie • 1 200 Kč

Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Individuální psychoterapie • 800 Kč

Individuální psychoterapie • 400 Kč

Mediace • 800 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

800 Kč

1 200 Kč

Online consultations

Psychologické poradenství, terapie a mediace online

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Denisa Novotná Kubínková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor