Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Snaživec
Paní doktorka je prostě a jednoduše anděl. Dokáže se vcítit a z každého pohledu, pohybu, mrknutí dovede vyčíst emoci. Měl jsem možnost docházet k několika terapeutům a paní doktorce Binarové nikdo nesahá ani po kotníky. Neskutečně mi pomohla v zásadních otázkách mého života. V každém případě doporučuji. Jaromír Urbančík.
Michaela Vrbovská
Paní doktorka je nejlepší! Jsem ráda, že jsem se k ní dostala a mrzí mě, že z Ostravy odchází. Moc mi pomohla uvědomit si spoustu věcí a celkově pro mě byla vždycky velkou oporou. Je velice empatická a citlivá. Určitě moc doporučuji! Míša.
Jaroslava Mikanová
Já bohužel musím přidat negativní zkušenost. Paní psycholožka s mými dětmi nejedná citlivě, hledí jen na to, jak ze situace vytěžit co nejvíce. Je smutné, že nebere svou práci jako poslání a možnost pomoci.
arnoldik.poldik
Paní doktorku nemohu doporučit. Takto nevypadá dobře odvedená práce, ani skutečný zájem o pacienta. Bohužel.
JP
Oceňuji citlivý lidský přístup paní doktorky a jsem nadšená z výsledků terapie. Doporučuji všem, kteří potřebují pomoc psychologa.
VM
Je zkrátka skvělá, díky ní jsem zažil pohled na věc, který jsem měl před očima, ale vůbec jsem ho neviděl. Rozhodně doporučuji.
Pavla Valchářová
paní psycholožky si velice vážím, dokáže nenásilným způsobem jít k jádru věci, dotkne se citlivého místa a umí s tím citlivě zacházet. Někomu se může zdát, že není psychologem na okamžité vyřešení problému, ale v životě to tak nefunguje, že přijdete a za jednu návštěvu máte všechno vyřešené. Je to dlouhodobá záležitost, pracovat na sobě. A pokud vy sami nechcete, ona nic nezmůže. Upozorní na vaše chování v určitých situacích a vy si můžete lépe uvědomovat svoje reakce na okolí a něco s tím udělat.
Host
Doporučuji pacientům si odkontrolovat soupis vykázané poskytnuté péče zdravotním zařízením (zastřešujícím paní doktorku) k proplacení zdravotní pojišťovnou vůči své osobě. Výpis lze získat zdarma (dle zákona 1x ročně a řada pojišťoven jej nabízejí v libovolné četnosti i elektronicky) na Vaší pojišťovně a nalezené případné nesrovnalosti lze řešit i zpětně
klient
Každému musí být jasné, že téměř všechna negativní hodnocení pocházejí od jednoho a téhož člověka. Já mám s paní doktorkou výbornou zkušenost, docházel jsem k ní dlouhodobě a velmi mi pomohla. Mohu jen doporučit.
nemám dobrou zkušenost, snaží se klienta pochopit, ale nedokáže reagovat na jeho slova a vcítit se do toho, co potřebuje. Hlídá si čas a neustále na to upozorňuje- měla jsem pocit, že už čekala, kdy odejdu a bude mít ode mě klid.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě