Běžný termín
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
Praha
dentální hygiena
Karin K.
Ta nejlepší dentální hygienička, kterou jsem zažila....odešla na mateřskou a hodně moc chybí, snad se k té dentální hygieně vrátí. Děkuji!
Marcel Peter
Vřele doporučuji, jsem muž (citlivý na bolest), ale mé obavy byli rozptýleny, neb žádná bolest se nedostavila. Moc děkuji, s pozdravem Marcel P.
Natalie P.
P. Babakova je velice mila a sikovana dentalni hygienistka. Osetreni bylo peclive a profesionalni, bez bolesti, vsechno vysvetleno a otazky zodpovezeny. Jsem naprosto spokojena!
Martina
Vynikající kvalitně odvedená dentální hygiena, velmi příjemná paní Babáková, lidský a laskavý přístup. Nic nebolí, vždy předem řekne, co bude následovat. Kdyby to bylo možné, udělila bych hvězdiček více. Moc děkuji a všem budu doporučovat!
Kuchtova
Jsem nadmiru spokojena.Skvela, usmevava, ochotna a hlavne sikovna p.Babakova. Moc dekuji a tesim priste ;) Krasny den.
Irena Dlouhá
Potvrzuji všechna kladná hodnocení paní Babákové. Laskavý, ohleduplný přístup. Oceňuji, že vždy popíše co bude dělat a proč, kéž by takový přístup měli i zubaři :-). Rozhodně ji všem doporučuji, chodíme k ní s manželem už pár let a vždy jsme spokojeni. S pozdravem I. Dlouhá
Kalinová Tereza
Paní Babáková je velice ochotná, příjemná. Určitě bych ji ostatním doporučila. Nic Vám nenutí, cokoli vysvětlí, příp. poradí/doporučí.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze