MUDr. Denis Krupka

Přiblížit mapu

Y
Číslo ověřené
Umístění: Soukromá zubní ordinace • Jiný

K panu doktorovi chodím často, bohužel jsem dostala od rodičů genetický dárek a můj chrup je otřesný a tak trochu kasa cink. Letos jsem si od pana doktora nechala udělat totální můstek. nejen že mám poprvé v životě "zuby" ale můžu se i usmívat ...Na křeslo si lehám s naprostým klidem a jeho práci vnímám jako koncert dvou šikovných rukou...děkuji za všechno a se všemi co zde píší souhlasím. Pan doktor je jednička.

Číslo ověřené
Umístění: Soukromá zubní ordinace

K panu doktorovi Krupkovi chodím už.... 28 let, hrozný jak jsem stará :-). Chodí k němu i moji synové a maminka. Jeho přístup je profesionální a velmi milý. Doporučuji všemi deseti.

O

Dobrý den, musím se připojit k chvále na pana doktora Krupku. Chodím k němu již 20let a za jiného bych ho nevyměnila. Chodí k němu i můj muž a začaly i naše děti (7 a 3roky). Naše dcera(7let) se doktorů bojí, ale k panu Krupkovi se těší :-) A syn (3r.) ho dnes přemlouval, aby mu také vytrhl zoubek, jako sestřičce. No prostě to pan doktor umí i s dětmi :-) Velice ho chválím a touto cestou mu děkuji. Olga B.

Vynikající zubař a hlavně zručný chirurg - zbavil mě dvou nevyrostlých osmiček čistým způsobem.. Chodiím k němu přes deset let a cením si, že mi rozmluvil třeba bílé plomby a vysvětlil proč. Lékařská etika je u něho nad byznysem, což je k nezaplacení.

I

K p. doktorovi chodíme s manželkou už 15 let . Byl to první zubař, který mne zbavil komplexu z vrtačky a trhání zubů.Velice solidní přístup k pacientovi a hlavně velice šikovné ruce, vše pochopitelně musí bát podloženo odbornými znalostmi

K Mudr Krupkovi chodím já i moje žena 15 let. Jeho odbornost, přístup i zákroky hodnotíme oba na výbornou. Je to můj první lékař, který mi odstranil komplex ze stomatologického zákroku!!! Je to člověk na svém místě. Naprostá spokojenost obou pacientů.

R

Musím potvrdit, že MUDr. Denis Krupka je skutečně vynikající zubař. Ocitl jsem se u něho náhodou, protože můj ošetřující zubař měl dovolenou a MUDr. Krupka za něho vedl náhradní službu. Naprosto profesionální a milý přístup. Přestože jsem telefonoval s akutním problémem v pátek ráno, už v půl jedenácté jsem seděl na křesle i přes jeho nesmírně nabitý program. Sestřička byla též velmi milá a vyšla mi maximálně vstříc. Ordinace a ošetření je na velmi vysoké úrovni, příjemné prostředí a výborné vybavení, pan doktor mi vše velmi ochotně vysvětlil a precizně se věnoval problému, který mi způsoboval velmi silnou bolest a problémy perfektně vyřešil. Pana doktora jednoznačně doporučuji a chtěl bych mu tímto ještě jednou poděkovat za ochotu a velmi vstřícný přístup, v neposlední řadě za skvěle odvedenou práci.

Ze zubaře jsem vždycky měla šílený strach a utíkala z čekárny.....od doktora Krupky, ale neuteču, budu se ho držet jako klíště, protože lepšího bych nenašla.Řešení hledá s pacientem a není to jen jako jinde o tom: "otevřete pusu........tady máte účet....."

N

Pan doktor Krupka je mým zubařem už přes deset let. V jeho péči jsem se ocitla ve věku, kdy můj chrup potřeboval rozsáhlé úpravy. V jeho ordinaci jsem byla nesčetněkrát. Když opominu, že mi maximálně vycházel vstříc ohledně návšev u něj, neboť dojíždím, musím zdůraznit, že jsem se jen málokdy setkala s tak profesionálním přístupem. Ve svých prognozách a odhadech se nikdy nezmýlil. Po zkušenostech, které mám jsem nikdy nepřemýšlela o jiném odborníkovi. Nikdy jsem nepochybovala o správnosti jeho postupů, přestože léžba, nebo úpravy mého chrupu jsou dost finančně nákladné. Tím nechci říct, že vyšší, než u jiných lékařů. O péči chrupu a následujích platbách si lidé běžně povídají, takže tato stránka věci není žádné tajemství. A samozřejmě dochází ke srovnávání. Takže, pokud bych se chtěla zabývat tímto, tak jeho služby jsou naprosto adekvátní k době. A navíc všichni víme, že pokud by se péče odvíjela jen od výše poplatků, spousta lidí by si jí radi platili. Jenže o tom to u pana doktora Krupky není a to bych chtěla zdůraznit, přestože jsem tu část nemohla vynechat. Od jeho ordinace jsem vzdálená 130 km. Leckdy léčba vyžaduje, abych přijížděla každý týden-třeba šestkrát za sebou. Je to únavné a náročné na čas i pohodlí. Ale já bych nikdy nehledala odborníka, který je blíž, protože péče, kterou mi pan doktor poskytuje mi za ty útrapy stojí. To jsem udělala jen jednou při nepatrném zákroku a z místní ordinace zubního lékaře jsem si odnesla nezapomenutelné zážitky,které bych si nechtěla zopakovat. A tady bych chtěla zdůraznit-škoda, že lékaři, jako je doktor Krupka nejsou všude.

B

Nejlepčí zubař, co znám. Vůbec to u něj nebolí.