Přijímám: dospělí

Estetická stomatologie • Od 600 Kč

Implantáty • Od 20 000 Kč

Keramické korunky • Od 4 000 Kč

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 300 Kč

Od 20 000 Kč

Od 4 000 Kč

Od 700 Kč

Od 1 500 Kč

Od 500 Kč

OxiDent s.r.o.

Novosibirská státní lékařská univerzita, stomatologická fakulta (Novosibirsk, Rusko).
Klinická ordinatura [praktická klinická aspirantura] v oboru „Čelistní a obličejová chirurgie“ (Novosibirsk, Rusko).
Praxe na na lůžkovém oddělení fakultní nemocnice v Novosibirsku a soukromých stomatologických klinikách.
Pedagogická činnost na katedře Chirurgické stomatologie a stomatologické implantace Novosibirské státní lékařské univerzity.
Karlova univerzita v Praze – Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru stomatologie
Uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru zubní lékařství(stomatologie), Univerzita Karlova v Praze
Uznání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání zubního lékaře na území ČR, Ministerstvo zdravotnictví ČR.
Člen České stomatologické komory

KURZY A VZDĚLÁNÍ
Teoretický a praktický kurz „Základy práce se zubními implantáty“
Praktický kurz doktora Guy Tzvi „Okamžitá implantace, okamžitá zátěž pro nejlepší estetický výsledek“
Praktický kurz profesora Schvartz-Arada „Faktory ovlivňující úspěch implantologické léčby ve stomatologii“
Praktický kurz „Systém implantace ADIN“
Praktický kurz „Systém implantace ASTRA TECH“
Praktický kurz „Systém implantace Nobel“
Praktický kurz „Systém implantace Alpha-Bio“
Teoretický kurz „Sinuslifting“, „Sinus lift augmentace“
Teoretický kurz „CBCT - 3D přesná diagnostika ve stomatologii"
Prakticko-teoretický kurz „KPR a řešení neodkladných stavů v zubní praxi"
Vzdělávací kurz pro přípravu osoby zajišťující radiační ochranu registranta
Jak se zorientovat v nabídce protetických materiálů (doc. MUDr. Hana Hubálková, Ph.D.)
Prevence parodontopatií a základy parodontologie (MUDr. Ladislav Korábek, CSc.)
Pokročilé chirurgické postupy v implantologii, augmentace kosti a managment měkkých tkání (prof. Dr. Fouad Khoury, Ph.D.)
Dětský pacient v ordinaci praktického zubního lékaře (doc. MUDr. Romana Koberová Ivančaková, CSc.)
Právní a ekonomické aspekty vedení soukromé zubní praxe (Mgr. Jiří Slavík, Ing. Jiří Šusta)
Chirurgie v praxi zubního lékaře, onkologické minimum, úrazy zubů (MUDr. et MUDr. Lukáš Hauer, Ph.D.)

Umístění: OxiDent s.r.o. ošetření zubního kazu

Pan doktor má profesionální a vstřícný přístup. Při vyšetření mi informoval o stavu mého chrupu a doporučil optimální léčbu. Před samotným zákrokem mi vše podrobně vysvětlil.
Objednávací doba byla opravdu krátká - do týdne.
Ordinace je moderně a kvalitně vybavená. Sestřička je také velice milá a vstřícná.
Opravdu mohu jen doporučit.

Umístění: OxiDent s.r.o. ošetření zubního kazu

Tento mlady lékař mi zachranil 5prednich zubu,a pokracujeme v lecbe dale ma předchozí zubarka nekvalitní material i práce (pod plombami kazy)takze muzu jen doporucit cenove jako vsude jinde

Umístění: OxiDent s.r.o. ...

Celý život jsem se bála zubaře...začala jsem chodit panu doktorovi Kiričenkovi a je po strachu, pan doktor i sestřička jsou moc milí lidé, super vybavená ordinace...kdo má opravdu velký strach doporučuji...

Umístění: OxiDent s.r.o. skvělé doporučení

Pana doktora jsem navštívil na doporučení, je to velmi dobrý lékař. Profesionální jednání, špičkové vybavení a bezbolestné zákroky. Vzhledem k jeho profesionalitě jsem ochoten i dojíždět. Vřele doporučuji. V.Z. Beroun

Umístění: OxiDent s.r.o. výměna plomby

Skvělý mladý doktor a milá sestřička, krátká objednací doba, vždy injekce proti bolesti, takže necítím bolest. Děkuji za skvělé služby. Marek Jakeš

Umístění: OxiDent s.r.o. akutni bolest

termin jeste ten samy den po zavolani, rychla pomoc a profesionelni pristup ! jeste jednou vrele diky :-)

G
Umístění: OxiDent s.r.o.

Pan doktor je úžasný,moc mi pomohl,nedám na něj dopustit.Je velice profesionální,milý,ochotný,prostě lidský se skvělými zkušenostmi!!Za mě opravdu nejlepší doktor se kterym sem se kdy setkala!:-)

Hodný a milý mladý zubař, ochotný vyhovět pacientovi s ordinační dobou. Zákroky jsou bezbobestné. Mohu jedině doporučit. Jsem rád, že jsem jeho pacientem.

pan doktor je velmi hodný,pečlivý, nejdříve mi vše vysvětlil a potom bezbolestně provedl zákrok.hodně mě překvapil při první návštěvě rtg celé ústní dutiny,po druhé návštěvě se přestávám bát vrtačky a všem pana doktora doporučuji,děkuji nebesům,že máme v Berouně pana doktora Kirichenka.Velké díky Marková V.
Ještě jednu velkou pochvalu od mého manžela,hodně se bál zubařů ale po první návštěvě změnil názor a to díky panu doktorovi Kirichenkovi a ze srdce pana doktora doporučuje všem, kdo se bojí jako on.Pan doktor je frajer a umí.

pan doktor je velmi prijemny a mily clovek, o vsem jsem byla informovana, nejdrive mi vse vysvetlil a pak provedl bezbolestne zakrok vrele doporucuji :)