Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
L.E.
Tento lékař by měl okamžitě zavřít svou praxi. Nemá žádný vztah k dětem. Jeho chování k rodičům je katastrofální. Ideálně, aby tam nikdo nechodil, protože přece s nemocnými dětmi se nechodí k lékaři. Jeho neustálé řvaní a stěžování si jak toho má moc a jak ho nebaví vysvětlovat rodičům, že děti jsou nemocné atd. nás donutilo změnit lékaře. Toho doktora bych nikdy nikomu nedoporučila. Pokud můžete, raději s dětmi jeďte o něco dál než navštěvovat tohoto člověka. Pokud vám záleží na zdraví a následné péči vašich dětí, tak doporučuji se poohlédnout jinde.
Petra
Přestože k panu doktorovi nechodím s dcerou zrovna často, je to člověk na správném místě. Vždy je usměvavý, ochotný, poradí, doporučí, vyvrátí nesmyslné obavy, uklidní. Za mne naprostá spokojenost a mohu ordinaci jedině doporučit. A jeho sestřička? Je prostě milionová!
Rodič tří dětí.
U pana doktora máme v péči tři děti (docházíme sedmým rokem). Pan doktor se k dětem chová hezky a ohleduplně. Věnuje se i historii daného problému v čase, používá k tomu PC software, kde vidí přehledně vývoj záznamů (což se mi líbí). Nezanedbává možnosti odborných vyšetření tam, kde to považuje byť jen "za hraniční". Někdy je komunikace komplikovanější, ale s ohledem na to, jaký dav dětí a rodičů lze vidět v čekárně, spíše obdivuji, že neuteče. Proto si myslím, je z mé strany třeba i chovat se k lékaři s pochopením a neurážet se (nejde mi přeci o mě, ale o zdraví dítěte). Co velmi oceňuji, je to, že nemá problém přinést odbornou literaturu a vysvětlit, jak se projevuje nějaká nemoc, či vysvětlit nějakou záležitost lidského organismu (laikovi ne zcela zjevnou), s tímto se mnohde pacient věru ještě nesetkává. Závěrem, dle mého - necpe do dětí přehnaně léky ("Dejte tomu čas."), ale ani neponechává věci náhodě a posílá k odborníkům ("Ať něco nezanedbáme.").
Michala
Dobry den, je mi líto, ale i my nemáme dobrou zkušenost s panem doktorem. Asi jsme narazili na jednu z jeho nepříjemných nalad. Chování ke mně jako rodiči bylo katastrofální a dceři jako pacientce velmi neprofesionální. Normálně chodíme k jiné lekarce, ale zde ma paní doktorka domluveno zastoupení. Při vstupu do ordinace se ani nepodival a jenom se zeptal. Na rýmu napsal hned atb kapky a bylo to. Žádná poslechova kontrola ani kontrola krku. To se mi moc nelíbí. Přišlo mi to, jako by uz chtěl, at jdeme a neotravujeme. Zřejmě neměl svůj den a me mrzí, ze jsme měli takovou zkušenost.
Marketa Vojtová
Přešla jsem k Dr. Zemanovi od jiné lékařky, která mému synovi opakovatelně dávali jinou diagnózu než měl. Přešla jsem tedy a pan Dr. nás vzal i když měl stop staf. musím říct, že už od dveří, když slyšel mého syna kašlat, se zhrozil a nastavil úplně jinou léčbu a můj syn byl během 14 dní zdravý a to byl jak říkal pan doktor krok od hospitalizace se zápalem plic.
Já si nemohu stěžovat, pokud má někdo výtky ohledně nálad, všichni jsme lidi a né vždy si lidé sednou lidsky a někdy mohou být i maminky přecitlivělejší... proto bych to nebrala jako negativum... jako lékař je dobrý, má svůj osobitý přístup. Já potom, co jsem žila dlouhou dobu v zahraničí, bych si odvážila říci, že pokud se Vám jeho chování nelíbí, zajeďte si k lékařům v zahraničí... ani nevíte co tady máme... přístup např v UK je totálně katastrofální...a v USA...??? ha!!! ani nic nebudu říkat... ale každý má právo na svůj názor a toto je za mne.... u nás vše dobrý:)
Lenka
Pan doktor je velice náladový a často bývá arogantní. Na dotazy nebo připomínky reaguje slovy: to neřešte, to jsem nikdy neslyšel, nezdá se mi apod. Po stránce lidské je jeho přístup katastrofální,jak k rodiči,tak dítěti. Pediatr má být odborník, když se ho dítě bojí, měl by se snažit ho něčím zaujmout, a né se tomu smát. Pokud nechcete jít s davem, jen proto že se tak věci dělají, přesto že existuje spousta jiných variant, u pana doktora narazíte. Nejde mu tolik o zdraví dětí, ale v první řadě jsou to peníze, které z nich má. Sestřička je naprosto geniální, pan doktor ani neví co v ní má, odvádí daleko více práce než by měla a to že poradí daleko lépe než doktor. Uvažuji, že s dětmi přejdeme jinam. To je můj názor, každý je spokojen s tím co od pediatra čeká. Pokud vás ovšem zajímá jak zdravotní tak psychický stav vašeho dítěte a chcete pro něj to nejlepší, pana doktora bych nedoporučila.
aknelhruska
Nejlepší pan doktor,který existuje..Chodíme k němu se synem a vždy se synovi plně věnuje,vyšetří apod.Nikdy jsme neměli problém s neochotou a arogancí jak některé maminky píšou..Je vždy příjemně naladěný, stejně jako sestřička. V životě bysme neměnili..
Lenka K.
Pán doktor je kapacita vždy když byly obě dcery nemocné vždy je vyšetřil napsal vhodné léky a holky byly jako rybičky zdravé. Jsem s ním velice spokojená neměnila bych. A do budoucna přeji našemu panu doktorovi at je tak perfektní jako doposud děkuji a sestřička je maximálně supr lady :)
Monika B.
Pan doktor se hodně změnil v přístupu ke svým pacientům. Měl by si uvědomit,že jsou to malé děti, které nemůžou za jeho špatnou náladu a jeho problémy v osobním životě. K vyšetření přistupuje laxně a nedbá na to co mu říkají maminky .Vyšetření dvou pacientu trvalo dvě minuty a napsal stejně antibiotika na rozdílně problémy. Nejsem s ním spokojená a uvažuji o odchodu. Takové chování by si mohl dovolit u dospělých lidí,kteří by snad pochopily ,že nemá svůj den,ne malé děti. Na sestřičku nemám nic negativního. Skvělá a ví hodně a mám pocit,že její znalosti jsou na lepší úrovni než od pana doktora.
123maji
Pan doktor je skvělý, hlavně má užasný přístup, a jako lékař..nemohu si stěžovat.Také sestra je prostě špičková!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě