Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Sušice Jiný

Trávím týden u známých,při hledání hub v lese mě větev dost poranila oko.
Vzhledem k tomu,že jsem z Prahy,tak jsem se obávala vyhledat lékaře,protože po zkušenostech vím, že by mě jako cizí nemuseli ani ošetřit a pokud ano, tak bych si hodně dlouho počkala.
Bolest byla tak silná,že jsem musela lékaře vyhledat a děda mě odvezl právě do Sušice k tomuto panu doktorovi.
I přesto,že v čekárně bylo mnoho dalších pacientů,šla jsem na řadu jako druhá a nikdy nezapomenu na tak milý a vstřícný přístup.
Tímto moc děkuji.

B

Dnes, opravdu než parodie, na kdysi dobrého lékaře! Pan doktor, by se měl nad sebou pořádně zamyslet. Zajímalo by mě, podle jakého měřítka, bere své pacienty, když se hlavně jedná o dítě. Doufám, že je pan doktor, na sebe hrdý. Nebo, si s toho vzal ponaučení???

E

v průběhu posledních cca 10let jsem měl třikrát úraz (levého) oka; zásluhou Mudr.Toufara ještě vidím a poměrně dobře, v jiných zdr.zařízení mám obavy si požádat i o recept.
V čekárně nečekáte hodiny, než se otevřou dveře, zpravidla jsou ráno otevřené pořád, výměna skel na brýlích byla za týden hotova a oznámena smskou, profesionální přístup a příznivé ceny. Nemám co dodat.
Personál "Oční ambulance" je vstřícný, pozorný a na naše "české poměry" nezvykle rychlý!
Jen tak dál!
P.S. : /Dotyčné osobě, která se neumí podepsat pod svůj názor bych doporučil navštívit jiného lékaře../

S přáním více takových odborníků v naší vlasti.

Pavel Jíně
Volšovy

Dnes už jen parodie na kdysi velmi dobrého lékaře. Upřednostnil prodej brýlí před léčením a podle toho to taky vypadá.

vynikající odborník.

E

DOPORUČUJI,JE TO DOBRÝ LÉKAŘ.

N

Dr.Toufar je dobrý lékař,ale z jeho strany to chce více komunikace s pacienty.

X

pečlivý a důsledný

Vynikající lékař, skvělé jednání...

Lékař, který ví co dělá, profesionál, sestřička má příjemné jednání, myslím si, že je vše tak jak má být.