Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana
Dobrý den,je to super doktor nejlepší na světě pomohl mi jak mi bylo zle a jak mi šlo o život a hodně mi pomohl nikde jsem nenašla toho nejlepšího doktora jako je doktor. David Skoumal
Mgr. Petr Kuča
Ideální lékař. Nejedná nadřazeně, ale rovnocenně. Ochotný, velký odborník, nechá se i poučit. Na nic si nehraje. Škoda, že si ho s sebou nemůžu odvézt do Prahy - již mnoho let bydlím v Praze, ale vím, že lepšího doktora jen tak nenajdu, tak zůstávám u něj.
MR
Pan doktor má osobní přístup, je ochotný, nespěchá a pobaví se se mnou o mém problému.Je schopen akceptovat že pacient může mít na svůj zdravotní problém svůj osobní náhled. Z toho plyne někdy delší čekání, ale já si ráda na pana doktora Skoumala počkám a neměnila bych. MZ
Danys Pavinský
Pan doktor je profesionál na svém místě. Vždy, když jsem k němu přišel, bez ohledu na obtíže, udělal vše pro to, aby mi pomohl. Příjemné vystupování, ochota, empatie a detailní popsání toho, co mě čeká apod. je u něho samozřejmostí. A ten nepořádek mi absolutně nevadí, cítím se u něho aspoň jako doma :-)
K tomuto lékaři budu chodit vždy rád, jen tak dále pane doktore.
host
Je pravda, ze hlasite radio v cekarne, abychom neslyseli, o cem pan doktor mluvi s jinymi pacienty je ponekud otravne, jeho vecna nepritomnost take a jeho "poradek v chaosu" ponekud neprofesionalni. Presto k nemu rada chodim a dam preferuji jeho osobnejsi pristup...
Lukáš
K panu doktorovi chodím od roku 1996. Nezaznamenal jsem u pana doktora žádné pochybení. S jeho profesionálním přístupem lékaře jsem byl vždy spokojen.
Alfonz
Nejlepší doktor, pomůže poradí, doporučí ty nejlepší specialisty.
Já bych u p. doktora napsal vynikající, ale tento superlativ zde není uveden, takže alespoň takto :-) Jarmil Vyskočil.
Výborný lékař, jsem u něj od svých 18-ti let a neměnila bych. Vždy dobře naladěn a nemá žádnou protivnou sestru:) :) :) Velmi lidský přístup.
Velice erudovaný, příjemný, upřímný, vždy vše vysvětlí a zdůvodní. Nemám pocit, že se bavím s někým nadřazeným, ale s člověkem s velkým Č.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě