Gynekologie a porodnictví
Husova 200, Havlíčkův Brod

Gynekologie a porodnictví
Bechyňovo náměstí, Přibyslav

Umístění: Nemocnice Havlíčkův Brod Jiný

Prosím kontakt na Pana Mudr.Pauka ?
Otevírací doba ?
Děkuji

Umístění: Nemocnice Havlíčkův Brod Jiný

Už je to nějaká doba co nám PAN doktor zachránil holčičku při akutním císaři. Velký profesionál a i po letech jsem jemu i celému personálu brodské porodnice vděčný.

G
Umístění: Nemocnice Havlíčkův Brod Jiný

Přála bych si více takových doktorů jako je pan doktor Pauk.22.12.21 mi neskutečně pomohl při porodu když syn nesestupoval do porodních cest.Pomohl mu na svět a zachránil mě od císaře.Byl neskuteçně empatický,celou dobu mě utěšoval.Opět to nebyl lehký porod jako u prvního,ale s panem doktorem to bylo aspon trochu snesitelnější,jak jen porod může být.Takže mu opravdu z hloubi srdce velmi děkuji,že mi pomohl přivést na svět syna přirozenou cestou

Za mě vynikající! Měla jsem před více než třemi lety akutního císaře, jela jsem až z Kolína do této vyhlášené porodnice a udělala jsem opravdu dobře, zrovna tam byl pan doktor Pauk a od vpichu epiduralu až po zašití za skvělých 25 minut, dnes jizva není žádná, takové šikovné má ručičky a vůbec, v ten den tam byl celý tým vynikající-od přátelského chování až po odvedenou práci :-) 15.7.2010 v 19.59 děkuji <3

X

Skvělý lékař velmi milý a ochotný, sestřička je také velmi milá a a ochotná, ale nechápu proč si zve do ordinace 2 nebo 3 pacientky najednou.... Nemusí přece 3 další lidi vědět kdy sem měla poslední menstruaci. Jinak nemám co vytknout

Profesionální skvělý lékař a diagnostik, velmi důkladný a pečlivý při prohlídkách. Navíc moc milý a příjemný člověk. Mohu jen doporučit :-)

lékař je v pohodě moc nekomunikuje musíte se ptát když chcete něco vědet ale jinak jsem spokojena..zajímal se i když jsem ležela v porodnici-to poteší..
sestra je drbna. neví udržet lekařsky tajemství nebo jak se tomu říka..

Vynikající sympatický lékař a velmi příjemná,ochotná sestřička.