Praktický lékař stomatolog
1. máje 883, Bolatice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař stomatolog Preventivní prohlídka

Pan zubař je odborník, mohu ho doporučit všemi deseti. S rodinou ho navštěvujeme určitě víc než 10 let. Vše vždy vysvětlí, poradí, všechny větší zákroky bez problému. Opravdu výborný a profesionální lékař.

Je to nejen skvělý člověk , ale ten nejlepší zubař, jakého jsme s manželem poznali, ochotný a odborník každým coulem. Anežka a Richard

Nejlepší zubař, co znám. Je s ním sranda, vždy předem vysvětlí, co bude dělat. Pokud ne, rád odpoví na otázky. Vždy se snaží, aby byl zákrok co nejméně nepříjemný. Dokonce toleruje i mou fóbii z jehel :D,

já jsem maximálně spokojen. Vstřícnost a profesionalita. aspoň tu je jina IP :) Všechny doporučuji a to maximálně několik zubařů jsem vystřídal a nikdo nebyl tak super

R

Výborný profesionál a člověk. Stará se o chrup celé rodiny a nemohu říct ani jediné křivé slovo.

SUPER ZUBAR

Skvělý stomatolog,jeho práce je dokonalá. Ne vždy má každý z nás dobrou náladu a usmívá se. I lékař je jen člověk. Proto nehodnoťme lékaře jen ze stránky milého úsměvu, ale především z odborné stránky.Po odborné stránce je p.doktor opravdu
specialista.

Š

Dokonalá práce, lidský přístup, prostě super.

Výborný lékař s profesionálním přístupem,perfektní prací. Naprostá spokojenost.

Jsem už několik let pacientkou pana doktora. Lepšího stomatologa jsem zatím nepotkala. Velmi citlivé vyšetření, milý přístup, prostě perfektní.