Anna
Pan zubař je odborník, mohu ho doporučit všemi deseti. S rodinou ho navštěvujeme určitě víc než 10 let. Vše vždy vysvětlí, poradí, všechny větší zákroky bez problému. Opravdu výborný a profesionální lékař.
Anežka
Je to nejen skvělý člověk , ale ten nejlepší zubař, jakého jsme s manželem poznali, ochotný a odborník každým coulem. Anežka a Richard
Vojta
Nejlepší zubař, co znám. Je s ním sranda, vždy předem vysvětlí, co bude dělat. Pokud ne, rád odpoví na otázky. Vždy se snaží, aby byl zákrok co nejméně nepříjemný. Dokonce toleruje i mou fóbii z jehel :D,
Petra K.
já jsem maximálně spokojen. Vstřícnost a profesionalita. aspoň tu je jina IP :) Všechny doporučuji a to maximálně několik zubařů jsem vystřídal a nikdo nebyl tak super
Ronald Uvíra
Výborný profesionál a člověk. Stará se o chrup celé rodiny a nemohu říct ani jediné křivé slovo.
SUPER ZUBAR
Skvělý stomatolog,jeho práce je dokonalá. Ne vždy má každý z nás dobrou náladu a usmívá se. I lékař je jen člověk. Proto nehodnoťme lékaře jen ze stránky milého úsměvu, ale především z odborné stránky.Po odborné stránce je p.doktor opravdu
specialista.
šárka
Dokonalá práce, lidský přístup, prostě super.
Výborný lékař s profesionálním přístupem,perfektní prací. Naprostá spokojenost.
Monika
Jsem už několik let pacientkou pana doktora. Lepšího stomatologa jsem zatím nepotkala. Velmi citlivé vyšetření, milý přístup, prostě perfektní.