- Všeobecný praktický lékař
JK
Dozvěděl jsem se informaci, že by údajně sestřička Kateřina měla odejít pryč z ordinace MUDr. Mayera.
Doufám a také pevně věřím, že k této situaci nikdy NEDOJDE! Bez její přítomnosti, zkušeností a organizace si vůbec nedokážu představit další chod této ordinace!
Paní Kateřina je velice zkušená a milá sestřička, která dokáže perfektně zpracovat chod ordinace, zpracovat veškerou příslušnou dokumentaci a vyřídit vše, co je třeba. A to velmi rychle a správně. Navíc umí v případě potřeby i dobře poradit.
Ve svém věku jsem již zažil v životě dost různých lékařských ordinací a zdravotních sester, ale ještě nikdy jsem nemohl hodnotit zdravotní sestru na tak vysoké úrovni, jako u paní Kateřiny!
Moc doufám, že k jejímu odchodu z ordinace MUDr. Mayera nedojde, protože jinak bych musel "pátrat", do které jiné ordinace paní Kateřina přešla!
BZ
> "Sestřička paní Mayerová je srdcem i duší ordinace.
> Vždy ochotná poradit a pomoci, zařídit a vyřídit veškeré administrativní i některé medicínské( očkování apod.)> úkony.
> Bez ní si fungování ordinace MUDr. Davida Mayera vůbec neumím představit.
> Její odchod by mohl být pro ordinaci velmi fatální.
> Moc jí děkuji a doufám, že taková situace nikdy nenastane
E.D.
Poděkování zejména sestřičce, která je sice na první pohled přísná, ale díky svému aktivnímu přístupu mému manželovi rychle zajistila odbornou péči a nabídla v případě potřeby i pomoc mimo ordinační hodiny.
Michal
Doktor velmi arogantní. Potreboval jsem neschopenku, nechal mě 3 hodiny čekat v čekárně, aby mi následně řekl, že me nevysetri, neboť jsem nemocný a on přijímá jen zdravé pacienty
Pavel C.
Pan doktor funguje na principu "přítel na telefonu". Výhra je, když vůbec dorazí do ordinace(Říčany).Ordinační hodiny, jsou pro něj jen čísla na dveřích. S respiračním onemocněním tam nechoďte, bude na vás koukat , jako byste měli prašivinu.Do krku se nepodívá, asi aby něco náhodou nechytil. V podstatě vám doporučí udělat si testy z lékárny a pak se uvidí, pardon uslyší.
Pacientka Iva
Řešila jsem akutní zdravotní problém v době, kdy byl pan doktor nemocný. Sestřička se mě velice ochotně ujala, zhodnotila muj stav a zajistila mi ihned ošetření u náhradní lékařky. Poté mi ještě zajistila další vyšetření, která se ukázalo, byla velmi potřebná. Moc jí děkuji za její péči a ochotu.
RudFouk
Velká spokojenost s poskytovanými zdravotnickými službami, zejména sestřička (pí. XXXX) je velmi ochotná. Při nutnosti dalších odborných vyšetření vše ověří, nasměruje, vysvětlí, poradí atd. Její nadstandardní přístup k pacientům a energická a vstřícná povaha dokáže dodat optimismus i při závažnějším onemocnění, což velmi oceňuji.
Dana M.
MUDr. Mayer se v ordinaci většinou nezdržuje, veškerou práci za něj vykonává sestřička pí Kateřina XXXX. Díky ní ordinace funguje, pí Mayerová je velice vstřícná, ochotná, pokaždé zvedne mobil a dokáže vždy dobře poradit i pomoci. Nebýt jí, už by ordinace dávno nefungovala.
Pavel
Pan doktor bez empatie k pacientům,Člověk má pocit že optěžuje.Jeho paní pracuje na pozici asistentky tak ta je ještě horší,
Super přístup. Odborníci a vždy vše vysvětlí. Sestřička je velice ochotná a dá se s ní vždy domluvit.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze