Jsem sportovní psycholog zaměřující se na podporu a rozvoj psychických dovedností u sportovců, jak profesionálních, tak i amatérských. Jakožto běžec mám nejblíže k vytrvalostním sportům a mými nejčastějšími klienty jsou právě běžci, lyžaři, biatlonisté, cyklisté nebo třeba plavci. Kromě nich využívají psychologických služeb velmi často také střelci. Pracuji ovšem i s celými sportovními kluby, fotbalisty, floorbalisty a hokejisty. Pracovnu mám v Brně, ale s mimobrněnskými klienty se setkáváme online.
Divadelní 6, Brno
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Majka
Velmi milý a přátelský, už je to dva roky,co mi pomohl a stále čerpám z jeho rad a doporučení...
Váš účet byl odstraněn
Nejlepší psycholog, jakého jsem kdy poznala... tento člověk mi neskutečně pomohl, navíc je velice přátelský a člověk se nebojí říct opravdu cokoliv.Můžu jen doporučit.
Jitka
Skvělý doktor, moc mi pomohl. Vřele doporučuji.
Díky psychoterapii u Davida jsem se dokázala vyrovnat s velmi tíživou životní situací. Je opravdu milý a lidský, přitom realistický. Dostala jsem se k němu na doporučení od kamarádky a já sama ho mohu dalším lidem opravdu jen vřele doporučit.
Psychologové v okolí
Nejčastěji léčené nemoci