KKN, a.s. Nemocnice Karlovy Vary, chirurgické oddělení
Bezručova 19, Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

B
Umístění: jiné místo Jiný

Moc děkuji za empatický přístup a bezbolestné ošetření zarostlého nehtu, pan doktor i sestřička jsou super!

Umístění: jiné místo Jiný

Ambulance Cheb. Vyříznutí znaménka. Výborný přístup, rychlé, bezbolestné. Příjemná sestra. Efektivní odbavovací systém. Určitě doporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je velmi milý a vše vysvětlí. Snaží se opravdu najít zdravotní problém a co nejlépe ho vyřešit. No a zdr.sestrička u něj je skvělá paní, sympatická a navíc umí píchat injekce tak, že to člověk ani necítí! Oba jsou to profesionálové na svém místě! DĚKUJI!!

I
Umístění: KKN, a.s. Nemocnice Karlovy Vary, chirurgické oddělení Jiný

jsem po zlomenině zápěstí, pan doktor velmi příjemný, empatický! I přes bolest při repozici, jsem se cítila v dobrých rukách..., vše vysvětlil, výborný odborník! Děkuji IK

Velmi empatický,bez jakéhokoliv náznaku arogance,která je u lékařů často běžná..

Profesionální, lidský.

Výborný lékař s humorem

Výborný lékař.

Je to super doktor,po patálii s nohou mého syna nás vždy udržoval svým humorem nad hladinou.Vřele doporučuji,je opravdu skvělý.

B

Vynikající lékař, skvělý chirurg, vždy ochotný pomoci, mezi kolegy i pacienty oblíbený, se značně vyvinutým smyslem pro humor :) A navíc skvělý potápěč. Doporučuji!