David Červinka

Psycholog Více

Číslo licence : UP*073562

Vystudoval jsem psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci a v současnosti pracuji jako psycholog v Centru dopravního výzkumu v.v.i., kde se dlouhodobě věnuji psychologické péči u účastníků dopravních nehod.

Jako psychoterapeuta mne vyhledávají lidé, které trápí úzkosti, deprese, fóbie, vztahové problémy, lidé ocitající se v těžké životní situaci, ale i lidé kteří mají zájem osobnostně růst a rozvíjet se. V současnosti jsem frekventantem dvou akreditovaných psychoterapeutických výcviků, jednak přístupu zaměřeného na člověka (Person Centered Approach) a dále přístupu zaměřeného na řešení (Solution Focused).

Pozadí dvou terapeutických směrů mi umožňuje lépe přizpůsobit způsob své práce Vašim potřebám, tak aby pro Vás byla naše společná setkání přínosná a současně jste se zde cítili dobře. V terapii si zakládám na přátelském vztahu, nehodnotím a snažím se maximálně porozumět tomu co prožíváte a co právě řešíte. Nesnažím se vystupovat jako expert, ale spíše jako průvodce či parťák na cestě k řešení Vašich obtíží a při dosahování Vašich cílů.

Centrum dopravního výzkumu v.v.i.
Líšeňská 2657, Brno-Líšeň, Brno

Psychologické poradenství • 400 Kč

Psychoterapie • 400 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické poradenství

400 Kč

Psychoterapie

400 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili David Červinka? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor