Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
***
Paní doktorka je opravdu profesionál ve svém oboru, přístup je taktéž perfektní, sestřička je též příjemná. DOPORUČUJI!
Kavalir King
Nejen profesionální lékařka s dlouho létou praxi,ale také člověk velmi obětavý a soucitný. Neznám tak citlivou a upřimnou lékařku jako je naše.. MUDr. Dáša Pastuchová. A taky musím dodat že zdr...sestřička je tak též fajn.Mám je obě ráda. K.S.
vždy mi dokázala pomoct, i když jsem pro ni byla velký oříšek.... tak se do toho pustila a nakonec vyborny vysledek
Co se týče profesního přístupu paní dr., tak jsem byl vždy velice spokojen.
Ochota a příjemný přístup paní dr. a sestry také.Nemám nic společného s těmi zápornými hodnoceními a nestydím se podepsat.V jiném hodnocení mě neprávem osočil člověk z její rodiny, je to ubožák.S pozdravem Ivo J.
Milá, ochotná a vzdělaná lékařka na úrovni, s několika atestacemi, profesionál ve svém oboru. Sleduje nejnovější trendy v medicíně a dovede vždy fundovaně poradit. Rozhodně doporučuji
Tato poslední negativní hodnocení napsal člověk,který je psychicky narušený a má problémy v osobním životě..
Jeho trapný komentář je ubohý a nesmyslný...
Výborný praktický lékař s lidským přístupem
Můžu jen DOPORUČIT!!!Výborný odborník,svědomitá lékařka, zodpovědná, má lidský přístup, ochotná, je vyjmečná a velice příjemná paní doktorka. Vřele doporučuji!
Renáta
Výborný odborník, zodpovědná, má lidský přístup, ochotná, velice příjemná paní doktorka. Vřele doporučuji!
Cyril H
Svědomitý lékař,výjimečný člověk,velmi obětavá lékařka,rodinný lékař na úrovni