Zubní ordinace
Budějovická 9/1126, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

K paní doktorce chodím více než deset let. Tuto lékařku mohu opravdu doporučit. S její péči jsem naprosto spokojená.

U paní doktorky jsem byl několikrát a vždy vše proběhlo v pořádku. S paní doktorkou se dá konzultovat plno věcí a její práce mi příjde poctivá.

C

Od této lékařky jsem odešel. Důvodem pro to bylo podle mě nepříliš pečlivá práce. Navíc zubařka dělá pouze naprosto základní ošetření zubního kazu, do plomb dává automaticky amalgamovou výplň a to ještě s doplatkem. Při mojí poslední návštěvě jsem sdělil že mě bolí zub, po zběžném podívání mi sdělila, že tam nic není. Když jsem trval, aby se podívala důkladněji, tak sdělila, že kaz tam skutečně je a zub vyplnila. Když jsem přešel k jinému zubaři, ten mi udělal rentgen a sdělil, že pod danou plombou je stejně kaz, takže se zub musel stejně převrtávat.

K paní doktorce jsem chodila několik let. Když opomenu, že zub vždy spravila komplet cca za 10 minut, byla jsem celkem spokojená. Ale při poslední prevenci, když jsem jí říkala, že mám pocit, že šestka vpravo dole není úplně v pořádku (občas mírná bolest, tlak, občas boulička na dásni), tak nad tím mávla rukou a že si mi prý asi něco zdá. Takže jsem si připadala jako blbec a přikládala to tomu, že je třeba otlačená dáseň od jídla. Půl roku se nic nedělo, jen občas takové neurčité příznaky-až tento týden. Neskutečná bolest, otok, musela jsem akutně navštívit jiné zubní a hle-okamžitě rentgen, velký zánět, nekróza nervu a píštěl do dásně. Jsem v léčení jiné lékařky, která oopravu ví, co a jak a paní "doktorka" Červenclová mě už neuvidím. Opravdu tuto lékařku nedoporučuju, díky ní mám nyní všechny potíže. Pokud vám skutečně nic není, tak je to O.K., ale pokud jde do tuhého, pryč od ní...

K paní doktorce jsem začala chodit na doporučení mamky. Jelikož je s prací na svých protezach spokojena, domnivaly jsme se, že by mohla být schopným dentistou i pro "živé" zuby. Čím déle potřebují její péči, tím méně si to myslím. Když pominu několikrát "zapomenuté" zubní kazy po preventivce, naposledy mě konečně svým výkonem v mých ústech přesvědčila, že si mám najít jiného zubaře. Umrtvovala mi zub, který se mi pod plombou dál kazil a bylo nutné jej převrtat. Umrtvit se jí ho podařilo až po čtvrté(!!)injekci a to mi napichla jakýsi nerv, který způsobil ochrnuti tváře na více než 24h. Zuby jsou samy o sobě věčně problematická část těla a já nevidím důvod proč už tak nepříjemná vyšetření a ošetření svěřovat zvláštne praktikujici doktorce.

T

Nevím, jestli má vůbec cenu k této zubařce chodit na preventivní prohlídky, chodila jsem poctivě a vždycky jsem byla za minutu venku z ordinace. Měsíc po této "důkladné" prohlídce jsem k paní doktorce šla s bolavým zubem a co nenašla - kaz. Za pět minut sem byla venku a se špatným výsledkem. Pod její amalgánovou plombou mi rostl kaz vesele dál a přišla jsem na to, až zhruba po roce díky rentgenu už u jiného zubaře. Vybavení sice má, ale k čemu jí je, když ho nepoužívá? Jsem ráda, že jsem přešla k jiné doktorce, kde jsem velmi spokojená.

Vždy jsem se setkal s dobrým ošetřením.Nikdy se mi nestalo,že bych ošetřen nebyl nebo snad byl ošetřen nekvalitně.Proto si dovoluji paní doktorku i její ordinaci ohodnotit hodnocením velmi dobrý.V každém případě nespokojence bych chtěl upozornit především na prevenci zubních kazů a to,aby si svůj chrup čistili nejlépe po každém jídle jistě by předešli zmiňovaným zánětům.Takže nikoliv vina zdravotního personálu je vytržený zub,ale především vina toho,že neumíte dodržovat dentální hygienu a ke svému chrupu se chováte jako prasátka.

Paní doktorka mi zavřela zub v zánětu plombou. Po dvou dnech jí volám, že zub mě bolí, odpověděla mi: bohužel Vám s tím nic teď neudělám, jen Vám to mohu umrtvit. Podle to také dopadlo. Musel jsem o další 4 dny v utrpení jít k jinému profi zubařovi a ten spráskl ruce, byl tam zánět a ke všemu jsem měl abces. Teď s tím mám problémy a hrozí mi skalpel a vytrhnutí zubu. Nedoporučuji tuto nezodpovědnou lékařku !!
Honza

K paní doktorce chodím snad 15 let. Nikd yjsem se nesetkal s neochotou a i objednávky podle pořadí jsou dodržovány, pokud jí nepřijde někdo nečekaně s bolestí. Vážím si její pečlivosti i jemných rukou. V ordinace panuje přátelská atmosféra a vybavení ordinace je na velice dobré úrovni. Vřele paní doktorku doporučuji všem, kteří se bojí bolestivých zákroků.

Paní doktorka mě má ve své péči více než 15let. Za tuto dobu se o mě vždy vzorně starala a maximálně mi vycházela vstříc. Tímto ji mohu vřele doporučit a jí osobně velmi poděkovat. Děkuji.