Specializuji se na profesionální čištění zubů, prevenci zubních onemocnění a poradenství v oblasti ústní hygieny.
Stejně tak se zabývám estetickými zákroky, jako je air flow a depurace, aby byly vaše zuby nejen zdravé, ale i
Zaměřuji se na příjemné a bezstresové prostředí, kde se pacienti mohou cítit pohodlně. Ráda odpovídám na otázky a pomáhám s výběrem vhodných pomůcek pro domácí péči o zuby.
Pokud hledáte odbornou a přátelskou péči o ústní hygienu, neváhejte se na mě obrátit!
Pokud potřebujete další úpravy, dejte mi vědět!
Pokud potřebujete další úpravy, dejte mi vědět!
Dentální hygiena • 1 600 Kč
Dentální hygiena děti do 13 let • 1 400 Kč
Domácí bělení • 5 009 Kč +11 Více
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Darja Zajceva? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor