Šárka Sedláčkova
Jsem osoba na invalidním vozíku a k doktorce jsem se dostala na doporučení známé. Několikrát behem doby, kdy jsem k ní patrila, se ptala, jestli se zajímám o medicínu. Jednou jsem se dostavila s bolestmi břicha a lékařka se mě ptala, co vlastně chci. Ošetřena jsem nakonec byla. Domnívám se, že neviděla důvod, proč by se mi měla věnovat.
brq
K paní doktorce chodím řadu let. Na všem jsme se vždycky domluvili, vše mi vysvětlila, preventivně poslala na řadu vyšetření, začala mi konečně jako první doktor léčit tlak! Dr. Dobšíkové věřím a chodím k ní, ačkoli to teď mám přes půlku republiky!
Olga O.
Otřesný zážitek. Paní doktorka jakožto zástup byla fakt hrozná. Původně nechtěla otevřít neschopenku předchozím dnem s tím, že jsem nepřišla včas (počítala jsem se s ordinační dobou své paní doktorky, která byla zrovna na dovolené, dovolat se jí nemůžu nikdy, takže jsem to nepovažovala za špatné znamení). I přes vysvětlení, že dřív jsem v předchozí den nepřišla včas, protože mi nebylo dobře a počítala jsem se s tím, že moje paní doktorka tam je do 13 hod, argumentovala své rozhodnutí tím, že mně nezná, třeba jsem v tento den vraždila. Až když jsem zmínila Lékařskou komoru, změnila své rozhodnutí. Pravděpodobně budu muset změnit ošetřujícího lékaře, ať poděkuje zástupu. Obecně dohnat k stresu (protože by mi hrozil i vyhazov z práce, pokud bych neměla omluvenou absenci) nemocného člověka - to je moc neprofesionální chování od doktora.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně